Lala Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Zdravím Zajímalo by mně co to jsou za funkce Comming\Leaving a Light assistant. Omlouvám se za svou neznalost. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristinno Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Tak to by som aj ja rad chcel vedieť,teraz som to bol skúšať, že ako to funguje ale na nič som neprišiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 stačí si přečíst návod.. https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Olders/Octavia/Manual/A5_Octavia_UsersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristinno Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Dakujem za ten návod pomohol mi,už viem ako to funguje,ja mam návod k autu v nemeckom jaziku.Ale zda sa mi to taka nepodstatná vec,možno v zimnom období sa to da viužiť.Mne by sa vic páčilo keby sa rozsvietia predne hmlovky.Dá sa to tak prekodovať?Návod mi pomohol aj s inim i vecami.Ďik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 na faceliftu ano, podle toho co tu psal ferda... na predFL nevim, ale rozhodne by me to taky zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ahoj, ako by sa to dalo nakódovať, už mi funguje to, že keď odchádzam z auta tak mi svetlá svietia 30 sekúnd, ale keď otváram auto tak to mi nejde nakódovať prosím o radu. OII rok 2006 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omarek Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 ahoj, dnes sem byl ve skoda servisu a ptal sem se jestli by mi mohli nakodovat Comming\Leaving . kdyz to zkouseli udelat, pocitac jim napsal ze to nejde protoze muj prepinac na svetla nema funkci automaticke sviceni. da se s tim neco udelat, popripade nakodovat nejakym jinym zpusobem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 podle me je to blbost mi to v FL octe taky nemame a kodovani nam fungovalo - takze spis se jim do toho nechtelo, nebo to neumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Taky si to myslím že se jim do toho nechtělo. Podle mě to na přepínač světel a světelný senzor vliv nemá a nakódovat to lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omarek Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 kam bych mel teda zajet , nebo o co je vlastne v servisu poprosit. koukal sem na to jak to zkousel nakodovat a napsalo mu to tu chybu. jestli rikas, zeto jde, ale ma to vic kroku nez jen kliknout na "kodovani" tak mi prosim porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 mas moznost si to nakodovat sam, pokud mas pristup k Vagu, nebo zkusit nektereho z guru tady na foru - milhausek, cosby, Rolbar, Vasa origo servis bych moc nezkousel, vetsina tech kluku tam nic moc neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omarek Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 jelikoz se v autech nevyznam, nevim ani co je VAG a jak k nemu prijit a predpokladam, ze guru clenove nejsou ani jeden z usteckyho kraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Sice nejsem guru, ale jsem z usteckyho kraje a nakodovat to taky umim. Jestli máš zájem napiš mi SZ a dohodnem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.