Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

Zajímalo by mně co to jsou za funkce Comming\Leaving a Light assistant. Omlouvám se za svou neznalost.

díky

Tak to by som aj ja rad chcel vedieť,teraz som to bol skúšať, že ako to funguje ale na nič som neprišiel.

Dakujem za ten návod pomohol mi,už viem ako to funguje,ja mam návod k autu v nemeckom jaziku.Ale zda sa mi to taka nepodstatná vec,možno v zimnom období sa to da viužiť.Mne by sa vic páčilo keby sa rozsvietia predne hmlovky.Dá sa to tak prekodovať?Návod mi pomohol aj s inim i vecami.Ďik

na faceliftu ano, podle toho co tu psal ferda...

na predFL nevim, ale rozhodne by me to taky zajimalo... wink.gif

• 4 měsíce později...

Ahoj,

ako by sa to dalo nakódovať,

už mi funguje to, že keď odchádzam z auta tak mi svetlá svietia 30 sekúnd, ale keď otváram auto tak to mi nejde nakódovať

prosím o radu.

OII rok 2006

Ďakujem

• 8 měsíců později...

ahoj, dnes sem byl ve skoda servisu a ptal sem se jestli by mi mohli nakodovat Comming\Leaving . kdyz to zkouseli udelat, pocitac jim napsal ze to nejde protoze muj prepinac na svetla nema funkci automaticke sviceni. da se s tim neco udelat, popripade nakodovat nejakym jinym zpusobem?

podle me je to blbost mi to v FL octe taky nemame a kodovani nam fungovalo - takze spis se jim do toho nechtelo, nebo to neumi...

Taky si to myslím že se jim do toho nechtělo. Podle mě to na přepínač světel a světelný senzor vliv nemá a nakódovat to lze.

kam bych mel teda zajet , nebo o co je vlastne v servisu poprosit. koukal sem na to jak to zkousel nakodovat a napsalo mu to tu chybu. jestli rikas, zeto jde, ale ma to vic kroku nez jen kliknout na "kodovani" tak mi prosim porad.

mas moznost si to nakodovat sam, pokud mas pristup k Vagu, nebo zkusit nektereho z guru tady na foru - milhausek, cosby, Rolbar, Vasa ;)

origo servis bych moc nezkousel, vetsina tech kluku tam nic moc neumi

jelikoz se v autech nevyznam, nevim ani co je VAG a jak k nemu prijit a predpokladam, ze guru clenove nejsou ani jeden z usteckyho kraje.

Sice nejsem guru, ale jsem z usteckyho kraje a nakodovat to taky umim. Jestli máš zájem napiš mi SZ a dohodnem se.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.