Publikováno Duben 30, 201015 r Zdravím Zajímalo by mně co to jsou za funkce Comming\Leaving a Light assistant. Omlouvám se za svou neznalost. díky
Květen 8, 201015 r Tak to by som aj ja rad chcel vedieť,teraz som to bol skúšať, že ako to funguje ale na nič som neprišiel.
Květen 8, 201015 r stačí si přečíst návod.. https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Olders/Octavia/Manual/A5_Octavia_UsersManual.pdf
Květen 8, 201015 r Dakujem za ten návod pomohol mi,už viem ako to funguje,ja mam návod k autu v nemeckom jaziku.Ale zda sa mi to taka nepodstatná vec,možno v zimnom období sa to da viužiť.Mne by sa vic páčilo keby sa rozsvietia predne hmlovky.Dá sa to tak prekodovať?Návod mi pomohol aj s inim i vecami.Ďik
Květen 8, 201015 r na faceliftu ano, podle toho co tu psal ferda... na predFL nevim, ale rozhodne by me to taky zajimalo...
Září 22, 201014 r Ahoj, ako by sa to dalo nakódovať, už mi funguje to, že keď odchádzam z auta tak mi svetlá svietia 30 sekúnd, ale keď otváram auto tak to mi nejde nakódovať prosím o radu. OII rok 2006 Ďakujem
Květen 24, 201114 r ahoj, dnes sem byl ve skoda servisu a ptal sem se jestli by mi mohli nakodovat Comming\Leaving . kdyz to zkouseli udelat, pocitac jim napsal ze to nejde protoze muj prepinac na svetla nema funkci automaticke sviceni. da se s tim neco udelat, popripade nakodovat nejakym jinym zpusobem?
Květen 24, 201114 r podle me je to blbost mi to v FL octe taky nemame a kodovani nam fungovalo - takze spis se jim do toho nechtelo, nebo to neumi...
Květen 24, 201114 r Taky si to myslím že se jim do toho nechtělo. Podle mě to na přepínač světel a světelný senzor vliv nemá a nakódovat to lze.
Květen 24, 201114 r kam bych mel teda zajet , nebo o co je vlastne v servisu poprosit. koukal sem na to jak to zkousel nakodovat a napsalo mu to tu chybu. jestli rikas, zeto jde, ale ma to vic kroku nez jen kliknout na "kodovani" tak mi prosim porad.
Květen 24, 201114 r mas moznost si to nakodovat sam, pokud mas pristup k Vagu, nebo zkusit nektereho z guru tady na foru - milhausek, cosby, Rolbar, Vasa origo servis bych moc nezkousel, vetsina tech kluku tam nic moc neumi
Květen 24, 201114 r jelikoz se v autech nevyznam, nevim ani co je VAG a jak k nemu prijit a predpokladam, ze guru clenove nejsou ani jeden z usteckyho kraje.
Květen 24, 201114 r Sice nejsem guru, ale jsem z usteckyho kraje a nakodovat to taky umim. Jestli máš zájem napiš mi SZ a dohodnem se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.