dol Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Zdravím, při jízdě se mi odtrhl plastový kryt (vložka blatníku) PP kola. Problém je v tom, že se zároveň odtrhla ze spoileru lišta, ke které je kryt kola připevněn. Poškozený kryt jsem opravil, k blatníku přišrouboval, ale ke spoileru je připevněn jen ve spodní části pod chladičem turbo. Možná někdo přišel na to, jak spolehlivě kryt či lištu ke spoileru připevnit, anebo má zkušenost, že zbývající připevnění postačí. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dol Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Zdravím, při jízdě se mi odtrhl plastový kryt (vložka blatníku) PP kola. Problém je v tom, že se zároveň odtrhla ze spoileru lišta, ke které je kryt kola připevněn. Poškozený kryt jsem opravil, k blatníku přišrouboval, ale ke spoileru je připevněn jen ve spodní části pod chladičem turbo. Možná někdo přišel na to, jak spolehlivě kryt či lištu ke spoileru připevnit, anebo má zkušenost, že zbývající připevnění postačí. Díky za radu. Zapomněl jsem uvést, že se jedná o Octavii 1 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.