Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... :) Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga..

Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. :palec2:

Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... :) Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga..

Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. :palec2:

Děkuju

Taky se pochlubim :) Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS

foto220tm9.jpg

foto219ex6.jpg

velikonoce2007027qt9zs9.jpg

Pěkný kola, jen se zeptám zda nebude lepší ten střed s označením AUDI dát pryč??? To mi tam moc neštimuje, ale pokud to tobě neva a nebo se to líbí, tak držím hubu

Konečně jsem se dočkal

Ta kolečka jsou opravdu hezká,hooodně extravagantní.Na první pohled bych dokonce řekl,že ty stříbrné konce z nich dělají opticky větší :palec2: Od včerejška si je prohlížím a líbí se mi pořád víc,jenom bych si je uměl spíš představit na něčem dravějším než je Okta.

Taky se pochlubim :) Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS

foto220tm9.jpg

Tydle kolečka se mi líbí,i když jsem spíš na pětipaprsky.

Souhlasím s Palem,nesedí mi tam to Audi logo.

me na tom nesedi ta velikost pneu - 235ky na zadku vidim li dobre :)

Gumy jsou tam pouze docasne nez sezenu nejaky rozumejsi rozmer (225/45/17 nebo 205/50/17)a poklicky ted vubec neresim leda bych narazil na skodovacke tak bych je vzal.

tak tu su moje 17"

post-4656-1176376166_thumb.jpg

post-4656-1176376176_thumb.jpg

Upraveno od tinima

poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem ;)

poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem ;)

???

Upraveno od tinima

Kupoval jsem je starsi

tak tu su moje 17"

Nejsou špatné :palec2: Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené.

tak tu su moje 17"

Nejsou špatné :palec2: Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené.

ano su tam sportove pruziny,kola su 7,5*17"

tak tu su moje 17"

Hmmm, zajímavé, není to špatné :palec2:

ano su tam sportove pruziny,kola su 7,5*17"

O kolik to máš snížené?

mylim ze je to 1 palec cca2,5cm ,to su znameho kola ,teraz ich uz mam ja tu je foto

post-4656-1176397473_thumb.jpg

post-4656-1176397481_thumb.jpg

Už tu máme miss mřížka a co k tomu jako další kategorii pěkná kolečka ?

Ahoj. Ja by som tiež rád prispel, ale za svet nedokážem osadiť foto do príspevku ... lol

Mrdááá :prc: Až na tu cenu teda :feve:

post-873-1176924644_thumb.jpg

Kola hezké, ale ani jeden rozměr v 17". <_<

Tak toto mám ja na Octavke. Srdce mi šepkalo 18", rozum 16", kompromis bol nakoniec 17" ET 35. :)

aprl07026.jpgPneuContinental004.jpgContinental17001.jpg

Upraveno od topi

Taky jsem na ně koukal a vypadají velmi dobře :palec2:

Mrdááá :prc: Až na tu cenu teda :feve:

Načo, veď tá cena je ...uff ! :help:

taky prihazuju svoje kolecka ;)

post-6333-1177002395_thumb.jpg

Tady RS klasika

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.