Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... :) Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga..

Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. :palec2:

Vloženo
Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... :) Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga..

Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. :palec2:

Děkuju

Vloženo
Taky se pochlubim :) Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS

foto220tm9.jpg

foto219ex6.jpg

velikonoce2007027qt9zs9.jpg

Pěkný kola, jen se zeptám zda nebude lepší ten střed s označením AUDI dát pryč??? To mi tam moc neštimuje, ale pokud to tobě neva a nebo se to líbí, tak držím hubu

Vloženo
Konečně jsem se dočkal

Ta kolečka jsou opravdu hezká,hooodně extravagantní.Na první pohled bych dokonce řekl,že ty stříbrné konce z nich dělají opticky větší :palec2: Od včerejška si je prohlížím a líbí se mi pořád víc,jenom bych si je uměl spíš představit na něčem dravějším než je Okta.

Vloženo

Taky se pochlubim :) Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS

foto220tm9.jpg

Tydle kolečka se mi líbí,i když jsem spíš na pětipaprsky.

Souhlasím s Palem,nesedí mi tam to Audi logo.

Vloženo (editace)
poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem ;)

???

Editováno: , autor: tinima
Vloženo

Nejsou špatné :palec2: Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené.

ano su tam sportove pruziny,kola su 7,5*17"

O kolik to máš snížené?

Vloženo
Už tu máme miss mřížka a co k tomu jako další kategorii pěkná kolečka ?

Ahoj. Ja by som tiež rád prispel, ale za svet nedokážem osadiť foto do príspevku ... lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...