Martyp Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga.. Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Palo jsou fakt pekny a odlisit se Ti vazne podarilo... Jen ja sem ten,co ma rad kola 17" a vys...Ale vim,psal jsi duvod a s tim ja souhlasim,nase silnice jsou traga..Je to moc pekny a i k barve auta skvele jdou.. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Taky se pochlubim Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS Pěkný kola, jen se zeptám zda nebude lepší ten střed s označením AUDI dát pryč??? To mi tam moc neštimuje, ale pokud to tobě neva a nebo se to líbí, tak držím hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Konečně jsem se dočkal Ta kolečka jsou opravdu hezká,hooodně extravagantní.Na první pohled bych dokonce řekl,že ty stříbrné konce z nich dělají opticky větší Od včerejška si je prohlížím a líbí se mi pořád víc,jenom bych si je uměl spíš představit na něčem dravějším než je Okta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Taky se pochlubim Akorat je trosku jeste nakopnuta takze snizim predek cimz se ptam zda nekdo nema dve pruziny z RS Tydle kolečka se mi líbí,i když jsem spíš na pětipaprsky. Souhlasím s Palem,nesedí mi tam to Audi logo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 me na tom nesedi ta velikost pneu - 235ky na zadku vidim li dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Gumy jsou tam pouze docasne nez sezenu nejaky rozumejsi rozmer (225/45/17 nebo 205/50/17)a poklicky ted vubec neresim leda bych narazil na skodovacke tak bych je vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) tak tu su moje 17" Editováno: 12. Duben 2007, autor: tinima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem ??? Editováno: 12. Duben 2007, autor: tinima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 poklicky jsou myslim na ebayi tyhle...si kupoval novy nebo z druhy ruky, kdyby novy tak ti je meli nabidnout mam dojem Kupoval jsem je starsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak tu su moje 17" Nejsou špatné Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak tu su moje 17" Nejsou špatné Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené. ano su tam sportove pruziny,kola su 7,5*17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak tu su moje 17" Hmmm, zajímavé, není to špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Nejsou špatné Co to je za rozměr? Tipuji 17x8. A vidím, že to máš snížené. ano su tam sportove pruziny,kola su 7,5*17" O kolik to máš snížené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 mylim ze je to 1 palec cca2,5cm ,to su znameho kola ,teraz ich uz mam ja tu je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Už tu máme miss mřížka a co k tomu jako další kategorii pěkná kolečka ? Ahoj. Ja by som tiež rád prispel, ale za svet nedokážem osadiť foto do príspevku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Našel jsem nové kola http://www.alu-pneu.cz/alukatalog.php?v=ETA%20BETA tuto značku sem začali dovážet teprv teď a jsou docela mrdozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Mrdááá Až na tu cenu teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Kola hezké, ale ani jeden rozměr v 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 (editace) Tak toto mám ja na Octavke. Srdce mi šepkalo 18", rozum 16", kompromis bol nakoniec 17" ET 35. Editováno: 19. Duben 2007, autor: topi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Taky jsem na ně koukal a vypadají velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mrdááá Až na tu cenu teda Načo, veď tá cena je ...uff ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 taky prihazuju svoje kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tady RS klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.