carda Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) Nádhera, ale proč to auto neumyješ, když už ho fotíš. Máš tam na obou zadních dveřích a zadních blatnících něco jako asfaltové šmouhy nebo od čeho to je? No nenaděláš nic.Špína je zažraná . Editováno: 19. Duben 2008, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janos_kadar Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Sorry za otázku zacátecníka ale co to znamená "ET 35". Já bych si chtel koupit alu Borbet CA 6,5X15. Co je rozdíl mezi Borbet CA 6,5X15 ET35 a ET40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už mám dotz hanzo no tak za mě né, spíš by se mi to více líbilo na nějaké brutální překopávce, ale takhle né, nic ve zlým každý má jiný vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 no tak za mě né, spíš by se mi to více líbilo na nějaké brutální překopávce, ale takhle né, nic ve zlým každý má jiný vkus duležité je že já jsem spokojený. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Sorry za otázku zacátecníka ale co to znamená "ET 35". Já bych si chtel koupit alu Borbet CA 6,5X15. Co je rozdíl mezi Borbet CA 6,5X15 ET35 a ET40. ET je zális kola, je to teoreticky to, jak je vystrčené od osy tzn.: jak je vystrčené ven z auta http://www2.contitrade.cz/podpora/technick...vych-disku.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak ja taky konecne přidam moje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak ja taky konecne přidam moje..... Tohle je muj nsalek kavicky!!! Moooc pekny! Picka kompletna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak ja taky konecne přidam moje..... jojojo kráásné a ta barva auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak ja taky konecne přidam moje..... jejda to je to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 duležité je že já jsem spokojený. . Tak to s tebou 100% souhlasím, mně se ty tvoje kola líbí, ale co mne celkem překvapuje, kolik jich mají Audiny a BMW-éčka v Praze. Včera a dnes jsem jich minimálně 7 viděl. Hodně populární kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Tak jsem se konečně od února dočkal,mám radost jak malej kluk. Hanzo 8,5x18" ET 32 Editováno: 26. Duben 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 co dodat... jsou prostě až moc hodně to sedí i k té barvě auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak jsem se konečně od února dočkal,mám radost jak malej kluk. Hanzo 8,5x18" ET 32 Tak to teda..Klobouk dolu... Hanza uz sem videl na nekolika autech a ac se mi ty kola libi,tak v realu jsem cekal neco vic.. Ale u Tebe to je teprve ono!!Masakr!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Opravdu hezké. K barvě vozu se hodí Co tam máš za pružiny? ET 32 je celkem dost ven. Snad nepůjde do blatníku. A co jsi hodil za pneu? Editováno: 23. Duben 2008, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Pružiny mám JOM,druhej rok a v pohodě.Druhý kola mám ten samej rozměr jen o 0,5" užší.Musel jsem vyříznout plast nadkolí už s nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 nadhera, presne tyhle sem objednal matce na hondu, aniz bych vedel ze je tu nekdo planuje pak taky ukazu mikliku nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Mikl: Ty jo na té tvé to vypadá opravdu neskutečně dobře. Krásně ti to ladí s těma chrom doplňkama. Tohle je prostě ono. To je hroznej hit a bude jich všude hafec jenom lidí co je má objednané tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak jsem se konečně od února dočkal,mám radost jak malej kluk. Hanzo 8,5x18" ET 32 Sááákrááá!!! To je mrda pane na to tvoje autí sednou jako prdel nahrnec!!! Na stříbrný se mi nelíbí snad vůbec ale tohle je župa!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Hm musím uznat že pěkný sakra nějak se to tu hemží Hanzama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Asi si udělám měsíc s Hanzama. Jestli nezapomenu, tak budu alespoň mobilem fotit káry, které mají Hanza. Ještě že je nemám já (kur.a raději se zajedu podívat na to "hlídané" parkoviště, jestli tam ještě vůbec nějaké mám) Editováno: 23. Duben 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Hm musím uznat že pěkný sakra nějak se to tu hemží Hanzama Ještě že jsem vzal ty OZ Antares ,mám dojem že na foru je máme jen dva. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Masakr, moooc hezký. Musím se zítra podívat in natura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Pro MIKLa: Masakr, moooc hezký. Musím se zítra podívat in natura Editováno: 23. Duben 2008, autor: Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ještě že jsem vzal ty OZ Antares ,mám dojem že na foru je máme jen dva. Neználek To jsi udělal dobře bo to jsou moooc mrdózní kolesa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 co na to rikate ?Libi ? Neni to moje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.