Březen 31, 200619 r no a ja az za tyden ale zbyno, budem se delit o prvni misto Sakra, ani tady se nechytla. Jinak už to sem dej jsu napjatej jako struna
Březen 31, 200619 r Ty s tema kolesama nadelas foru... Mel bych prirovnani, ale radeji si ho necham v sobe!
Březen 31, 200619 r Ty s tema kolesama nadelas foru... Mel bych prirovnani, ale radeji si ho necham v sobe! foru?? no zadne tu nevidim proste je nemam nazuty. a v sobe - klidne to vypust ze sebe ven, pokud ti to ovsem dela nejaky problem...
Duben 1, 200619 r aby pan davon tu zas neco neroznasel za tlachy jedna fotka k tematu... Jak zas? Jak tlachy? Abych rekl pravdu, nevim proc bych mel neco roznaset, neznam te a neni to muj styl. Roznasim jen piti a jidlo, tot vse co roznasim. Jen pro ujasneni!
Duben 1, 200619 r Tak já teda takyDOTZ Daytona Konečně mám fotku celýho auta v nějakým rozumnzm prostředí...
Duben 2, 200619 r Tak já teda takyDOTZ Daytona Konečně mám fotku celýho auta v nějakým rozumnzm prostředí... MAM W1...
Duben 4, 200619 r Taky jsem dnes přezul Tipuji to na Alessio F1 a Dunlop SP 01 Předně tak Uz jsi mel nekdy tento typ pneu? Ja je koupil take tento rok... Tak uvidimm jake to bude...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.