Octavka TDI Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdáár, také jsem lítal kolem různých kol, ale nakonec jsem se rozhodl ( i protože pak jsem neshnal ty který jsem chtěl-podobné Doktorovým na Kill 1, ale méně paprsků) pro origo RS 17´. Sehnal jsem nové za 11 000,-. A vypadá to libově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Tompo: Jj mam diody. Octavka TDI: RS jsou parádní za ty pěníze co jsi to koupil je to vynikající. Já tyhle možná budu mít za 10tku v 16", 17" je na mě moc a hlavně už mám v TP napsané jako alternativu 16" takže stím nebodou žádný starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 JJ, ...také jsem se hodně bál 17´-tek a pneu 215/45/17, ale mohu doporučit. Ve spojení se sériovým podvozkem , v pořádku tlumiče atd., je mé hodnocení: pozitiva + žádná výslovná tvrdost + jezdím po Praze a OK + sedí na silnici jak přibité, větší pocit stability na vozovce a v zatáčkách + Octa není tak houpavá jako byla + na "záplatované silnici" a dlažbě je menší přenos hluku a vibrací do auta od podvozku proti původním 205/60/15 - to je pro mne překvapení negativa - opatrně zejména na přejezdech kolejí ( tramvaj, vlak) - to je slyšet - pozor na díry - nelze parkovat kolama na chodníku ( tedy lze, ale.....) - kola více lákají poberty, nutné zabezpečení a parkování To jsem to hezky popsal a pochválil....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 zdáár,také jsem lítal kolem různých kol, ale nakonec jsem se rozhodl ( i protože pak jsem neshnal ty který jsem chtěl-podobné Doktorovým na Kill 1, ale méně paprsků) pro origo RS 17´. Sehnal jsem nové za 11 000,-. A vypadá to libově Jojooo mese origo libi nejvic :-) Btw kdepak si je za tu cenu sehnal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ..zásobování škodovky je prý rozděleno na aktuální ( cca týdenní) a dlouhodobé ( skladové 1x měsíčně ) a to je oceněno rozdílným rabatem. Pokud máš dobrého známého v škodovce, tak ten ti přepustí ten zvýšený rabat ze skladové objednávky. To byl můj případ. Většinou si ho nechávají na zlepšení marže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ..zásobování škodovky je prý rozděleno na aktuální ( cca týdenní) a dlouhodobé ( skladové 1x měsíčně )a to je oceněno rozdílným rabatem. Pokud máš dobrého známého v škodovce, tak ten ti přepustí ten zvýšený rabat ze skladové objednávky. To byl můj případ. Většinou si ho nechávají na zlepšení marže. a máš tušení za kolik by se tímto způsobem daly sehnat ty samý v 16'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 ..zásobování škodovky je prý rozděleno na aktuální ( cca týdenní) a dlouhodobé ( skladové 1x měsíčně )a to je oceněno rozdílným rabatem. Pokud máš dobrého známého v škodovce, tak ten ti přepustí ten zvýšený rabat ze skladové objednávky. To byl můj případ. Většinou si ho nechávají na zlepšení marže. Tak smutny je ze zadneho znameho nemam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 JJ, ...také jsem se hodně bál 17´-tek a pneu 215/45/17, ale mohu doporučit. Ve spojení se sériovým podvozkem , v pořádku tlumiče atd., je mé hodnocení: pozitiva + žádná výslovná tvrdost + jezdím po Praze a OK + sedí na silnici jak přibité, větší pocit stability na vozovce a v zatáčkách + Octa není tak houpavá jako byla + na "záplatované silnici" a dlažbě je menší přenos hluku a vibrací do auta od podvozku proti původním 205/60/15 - to je pro mne překvapení negativa - opatrně zejména na přejezdech kolejí ( tramvaj, vlak) - to je slyšet - pozor na díry - nelze parkovat kolama na chodníku ( tedy lze, ale.....) - kola více lákají poberty, nutné zabezpečení a parkování To jsem to hezky popsal a pochválil....... Na ty díry fakt bacha. 9 dír jsem objel, 10. ne a ta byla samozřejmě největší .. a hle, z kola byla šiška, neopravitelné, pneu šla také hned do háje a znamenalo to nové kolo + pneu = přes 10 litrů. Když vidíte děravé pole je třeba to buď projet krokem, anebo pak už velmi rychle profičet, nejhoší je ta rychlost 40-50 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Tak taky přidám kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak taky přidám kolesa Alessio, nebo Dezent T? Baráček taky nevypadá špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ..nevím, na 16´jsem se neptal, ale bude tam rozdíl pár stovek do - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak taky přidám kolesa Alessio, nebo Dezent T? Baráček taky nevypadá špatně.... Vypada to jako Dezent ty co ma kryssar a sejis...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak taky přidám kolesa Alessio, nebo Dezent T? Baráček taky nevypadá špatně.... Vypada to jako Dezent ty co ma kryssar a sejis...?? nee to jsou MAK Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirossek Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak jsem dnes namontoval a vyzkoušel, musím uznat, že to není vůbec ,,tvrdé", trochu jsem se toho bál! Ještě zapsat do TP, snad nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ještě mohl malej zamávat...... , pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirossek Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Malej pomáhal s montáží, tak jsem ho musel vzít na projížďku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 ...taky přihodim ty svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ...taky přihodim ty svoje hmmm, docela fičák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Mam zálusk na tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Pardón, značka - mille miglia fox 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Pardón, značka - mille miglia fox 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nevěříte? Věřte! http://www.spoilercentrum.cz/shop/al-kola/...la-mille-miglia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zachvilku už budu mít našetříno na nová kola ještě budu mít svátek tak to snad vyjde. Už jsem tu fotku jsem dával, ale šoupnu to sem znova. Chci vědět vaše názory jak jí budou slušet tyto kola. Jestli to vypadá dobře.... Díky za názory 16" Allesio F1, je to fotomontáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Jo, to by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zachvilku už budu mít našetříno na nová kola ještě budu mít svátek tak to snad vyjde. Už jsem tu fotku jsem dával, ale šoupnu to sem znova. Chci vědět vaše názory jak jí budou slušet tyto kola. Jestli to vypadá dobře....Díky za názory 16" Allesio F1, je to fotomontáž Moc se mi libily v 17" a 18", 16" jsem nevidel... Byly to jedny z mych vyvolenych, kdyz jsem se rozhodoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.