Mack Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně dojíždění - např. semafor, křižovatka, atd. Preferujete / je lepší dojížtět na neutrál, nebo se zařazenou rychlostí ? A ještě otázka k tématu - je větší pravděpodobnost, že se při dojíždění na neutrál spíš "zašpiní" turbo ? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Při vyšší rychlostech vždy s kvaltem - motor brzdí a tedy nespotřebovává žádné palivo, šetří se brzdy. k tomu turbu nevím, naftu nemám, ale předpokládám, že ve vyšších otáčkách se na prázdno točí i turbo, takže to bude asi lepší. Ale možná je to jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Já dojíždím s kvaltem-jsem zvyklej z náklaďáku. Šetříš brzdy i palivo. Podle mě to je i pro turbo lepší-chladí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) taky dojizdim se zarazenou rychlosti ale je jasny, ze nenechavam treba 4 (3) az nekam na 20 km/h, bud pak podradim a nebo vyradim uplne, abych nepodrazoval az nekam do pr*ele Editováno: 7. Květen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Denosa Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) Neutral jen když je ta křižovatka třeba v kopečku, jinak taky podřazuju, vetšinou na 3, na dvojku už ne, to už brzdim. Dost často začnu brzdit podřazením i před vesnici. Vždy musím brát v úvahou auto za mnou. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Martin Denosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Já taktéž podřazuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mack Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Díky za vaše zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.