Mack Vloženo 3. Květen 2010 Vloženo 3. Květen 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně dojíždění - např. semafor, křižovatka, atd. Preferujete / je lepší dojížtět na neutrál, nebo se zařazenou rychlostí ? A ještě otázka k tématu - je větší pravděpodobnost, že se při dojíždění na neutrál spíš "zašpiní" turbo ? Díky za odpovědi Citovat
Lancelot Vloženo 3. Květen 2010 Vloženo 3. Květen 2010 Při vyšší rychlostech vždy s kvaltem - motor brzdí a tedy nespotřebovává žádné palivo, šetří se brzdy. k tomu turbu nevím, naftu nemám, ale předpokládám, že ve vyšších otáčkách se na prázdno točí i turbo, takže to bude asi lepší. Ale možná je to jinak Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 5. Květen 2010 Vloženo 5. Květen 2010 Já dojíždím s kvaltem-jsem zvyklej z náklaďáku. Šetříš brzdy i palivo. Podle mě to je i pro turbo lepší-chladí se. Citovat
houmik Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 (editace) taky dojizdim se zarazenou rychlosti ale je jasny, ze nenechavam treba 4 (3) az nekam na 20 km/h, bud pak podradim a nebo vyradim uplne, abych nepodrazoval az nekam do pr*ele Editováno: 7. Květen 2010, autor: houmik Citovat
Martin Denosa Vloženo 8. Květen 2010 Vloženo 8. Květen 2010 (editace) Neutral jen když je ta křižovatka třeba v kopečku, jinak taky podřazuju, vetšinou na 3, na dvojku už ne, to už brzdim. Dost často začnu brzdit podřazením i před vesnici. Vždy musím brát v úvahou auto za mnou. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Martin Denosa Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.