Publikováno Květen 3, 201015 r Zdravím! Loni na podzim jsem koupil novou Octavii Tour Trumf Combi. Dálkové ovládání jsem z důvodu paranoidních pocitů nechtěl, ale s postupem času mě začalo iritovat, že když chci otevřít kufr a auto je zamčeno (mám central), tak musím napochodovat k předním dveřím, odemknout a teprve potom lze zvednout páté dveře kufru. Otvor pro klíč je totiž na 5. dveřích z výroby zaslepen. Nevíte, prosím, jestli lze nechat dodělat místo záslepky zámek pro klíč spínací skříňky? Děkuji!
Květen 3, 201015 r Můj názor je, že DO absolutně není víc nebezpečné když to otevíráš klíčem,dokonce, bych řekl, že pokud bys měl důkladně zaslepené všechny zámky a používal jen dálku, je to nejbezpečnější varianta, ale je tam háček v tom, že když neco selže, tak se do auta nedostaneš. Já na tvém místě bych si koupil alarm s dálkou a protože už máš centrál, bude i instalace sranda. A zabuješ dvě mouchy jednou ranou, z pohledu zloděje...proč polezu do auta, které řve (i když v dnešní době tomu kolemjdoucí nevěnují pozornost), když je ranec octavek, které jsou bez alarmu. A cena dálkového ovládání -ted střílím od boku-se pohybuje cca 1000kč, cena obyč alarmu s dálkou už od 1100kč. já sám mám Sentinel 1100,který je i s paegrem s dosahem až 1km, zamyká mi auto i s funkcí zavření oken, mám ho 2 rok, je bezproblémový a stál mě 1800kč.
Květen 3, 201015 r Autor No přiznám se, že auto je pro mě černá skříňka a nechal bych si to asi někde namontovat. Co to stojí i s montáží, popř. jak je montáž náročná? Co všechno koupě DO obnáší? Teda pokud už nepřesahuju rámec vaší trpělivosti...
Květen 3, 201015 r nene, v pohodě, záleží na tom,co konkrétně koupíš. Podívej např. sem: http://www.tech-tuning.cz/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/ to jsem jentak nazdařbůch našel.....když máš centrál, tak napojit na něj alarm s dálkou opravdu není nic náročného, já jsem na elektriku taky slabší a nechtělo se mi s tím zaobírat, nebo něco rozvrtat, tak jsem si to nechal tady v Praze(vyšší ceny) namontovat a bez faktury, která mi je beztak k ničemu za 1500kč.takže pokud bys koupil alarm za litr, vyjde tě to celkem 2500 a máš pokoj. Neříkám, že alarm ti auto zabezpečí na sto procent,ale určo je lepší, než nějaké pískování oken,které zohledňují pojišťovny.
Květen 3, 201015 r Autor Díky moc! No mě nejde ani tak o ten alarm, jako spíš o to dálkové ovládání dveří...
Květen 3, 201015 r Kup si to to a daj namontovat. LINK: http://www.levnealarmy.com/dalkove-ovladani-rc-102-a/d-70364/ ROVNAKA TEMA JE AJ TU: LINK: Upraveno Květen 3, 201015 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.