Publikováno Květen 3, 201015 r Zdarec, nevím co stím zase milostivá má. No stou její octou...Ale včera jsem to prohnal do olomouce a při 140 km/h a zhruba na 4000 ot jde velmi dunivý zvuk někde od motoru, i když to může jít odkukoliv.. co to může být? Nějaký silentblok? Výfuk? Každá rada drahá... Martin PS: Asi jí už do toho nebudu sedat...
Květen 4, 201015 r Autor tlumeně hučí. Ale že by to byl motor se mi nezdá... Upraveno Květen 5, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Květen 5, 201015 r kdyby to byl silentblok, tak by byly podle mě i trochu cítit vibrace v interieru, třeba na řadící páce, plynovém pedálu...
Květen 5, 201015 r silentblok nehuci ani nepiska =D muze to byt cokoli, lozisko alternatoru nebo neco jineho tezko rict
Květen 5, 201015 r Autor silentblok nehuci ani nepiska =D muze to byt cokoli, lozisko alternatoru nebo neco jineho tezko rict ložisko altiku a takový dunivý rachot?
Květen 5, 201015 r hm to asi ne no =) to spis piska =) nevim zvuky se spatne posuzujou dela to jenom pri urcitych otackach? Se zarazenym prevodem nebo i na neutral?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.