vinos Vloženo 3. Květen 2010 Vloženo 3. Květen 2010 Zdarec, nevím co stím zase milostivá má. No stou její octou...Ale včera jsem to prohnal do olomouce a při 140 km/h a zhruba na 4000 ot jde velmi dunivý zvuk někde od motoru, i když to může jít odkukoliv.. co to může být? Nějaký silentblok? Výfuk? Každá rada drahá... Martin PS: Asi jí už do toho nebudu sedat... Citovat
neOras Vloženo 4. Květen 2010 Vloženo 4. Květen 2010 co je to za zvuk? Huci to nebo piska? Trosku vic to popis Citovat
vinos Vloženo 4. Květen 2010 Autor Vloženo 4. Květen 2010 (editace) tlumeně hučí. Ale že by to byl motor se mi nezdá... Editováno: 5. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Martin Denosa Vloženo 5. Květen 2010 Vloženo 5. Květen 2010 kdyby to byl silentblok, tak by byly podle mě i trochu cítit vibrace v interieru, třeba na řadící páce, plynovém pedálu... Citovat
neOras Vloženo 5. Květen 2010 Vloženo 5. Květen 2010 silentblok nehuci ani nepiska =D muze to byt cokoli, lozisko alternatoru nebo neco jineho tezko rict Citovat
vinos Vloženo 5. Květen 2010 Autor Vloženo 5. Květen 2010 silentblok nehuci ani nepiska =D muze to byt cokoli, lozisko alternatoru nebo neco jineho tezko rict ložisko altiku a takový dunivý rachot? Citovat
neOras Vloženo 5. Květen 2010 Vloženo 5. Květen 2010 hm to asi ne no =) to spis piska =) nevim zvuky se spatne posuzujou dela to jenom pri urcitych otackach? Se zarazenym prevodem nebo i na neutral? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.