Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, docela by mě zajímalo, jestli náhodou už někdo nepátral nad tím, jak za tmy vypnout podsvícení a nebo ztlumit ještě více, než je origo. Na citrouši bylo tlačítko, které to tlumilo a navíc i vyplo vše v autě, kromě lehce podsvíceného tachometru. Určitě by to taky někomu třeba pomohlo. Mám bílo-červené podsvícení a musím říct, že i když je dost ztlumené, pere to docela do očí a pak mě čeká dovča autem do Bulharska a raději bych, kdyby mi někdo poradil fígl, jak to ještě ztlumit. Díky

Rozpoj vodiče idúce do regulácie podsvietenia a máš tmu - aj keď nemáš reguláciu, tak to funguje ...

• Autor

A co kontrolky??? Ty budou normálně svítit i PC? Fábka na mě řve každou prasklou žárovku, tak aby mě to taky nenervovalo:)) Ale dobrý vědět. Jinak se mi spíše jedná opravdu ještě o větší stažení podsvícení, ale aby bylo trochu vidět

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Ahoj, docela by mě zajímalo, jestli náhodou už někdo nepátral nad tím, jak za tmy vypnout podsvícení a nebo ztlumit ještě více, než je origo. Na citrouši bylo tlačítko, které to tlumilo a navíc i vyplo vše v autě, kromě lehce podsvíceného tachometru. Určitě by to taky někomu třeba pomohlo. Mám bílo-červené podsvícení a musím říct, že i když je dost ztlumené, pere to docela do očí a pak mě čeká dovča autem do Bulharska a raději bych, kdyby mi někdo poradil fígl, jak to ještě ztlumit. Díky

PRELEP SI PRISTROJOVKU NIEčIM -))

No zrejme si použil ako všetci vysokosvietivé LED. :) Rozober reguláciu podsvietenia, zmeraj odpor potenciometra a predraď ešte jeden pevný odpor pred poteciometer a máš to:)

• 3 týdny později...
  • Autor

Můžeš mi to prosím laicky vysvětlit co kde a jak? Těch drátků co vede do spínače světel je hodně moc. Nejspíš asi nějaký rozpojíj a dám na něj odpor, ale poradí někdo který?

Upraveno od Standis
pozor na citace příspěvků

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.