hudyx Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Zdravím, přemýšlím o koupi Octavii II, 1.9 TDI 77 kW, po prvním majiteli, rv. 2005 , je za slušné peníze, má servisku, mé požadavky na výbavu splnuje- ELEGANCE. Chtěl jsem se zeptat, jestli je stav tachometru na Octavii moc, má najeto 210 000 km ... ale má je zase poctivé asi, oproti těm, co mají najeto 120 000 km. Mám o ní uvažovat, nebo už do ní budu jen cpát prachy. Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 No na 240 tě čeká velká výměna rozovdů, brzd a všeho dalšího možného "spotřebáku", takže ať už ji koupíš za jakoukoliv cenu, počítej s investicí cca 100k v dalším roce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Klidně bych do ní šel pokud má 210 najeto a poctivou servisku tak investice budou tak 10 tis. podle toho kdo bude rozvodák měnit,jinak co se tyče brzd,tlumičů a pod,tak to stejně časem čeká na každyho at má najeto 100 nebo 200.Takže pořádně prohlídnout a možná bude v lepším stavu než nějaká se 100tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Přesně tak,neni rozhodujici stav tachometru ale auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Vůbec bych se těch kilometrů nebál. Já mám osobně najeto 205tis. a přede si jako za mlada. Na firemních máme 50tis. a jak s tím jezdí všichni, tak jsou to vraky. Vymlácené nápravy, interiér raději pomlčet. Nebál bych se těch kilometrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 No problemo. Mám 245tis. a jede v poho Spíš jde o to jak se k tomu dotyčný choval. Zprasit se dá auto třeba i za 100tis.km Při normalnějším používání a dání toho co tento motor vyžaduje musí klapat 500tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Otazka je cena, ja koupil s 250tis a stala 130tis, jestli ti ju necha za nejakejch 150tis tak do toho di, jestli bude chtit vic, je to na povazenou, ja ji mam pul roku a kdyz odectu elektrony tak sem do ni uz nasypal 40tis a jeste nekoncime, cekaji me brzdy a tlumice a pak se urco neco vymrvi. Takze otazka je jestli ses pripraven sypat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.