pancosinek Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdar mám problém zatékalo mi do interiéru tak jsem musel sundat celou palubní desku, zadělal jsem diru kama teklo. A problém nastal když jsem ji namontoval zpět začala svítit mlhová světla. Žádné dráty jsem nerozpojoval. Když vyndám pojistku mlhovky zhasnou, ale když ji dám zpět tak zase svítí odpojil jsem vypinač na mlhovky a stále svítí. Blinkry, světla vše jinak funguje. Nejde mi to do hlavy proč při odpojení vypinače to pořád svítí. Prosím o pomoc čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Zdar mám problém zatékalo mi do interiéru tak jsem musel sundat celou palubní desku, zadělal jsem diru kama teklo. A problém nastal když jsem ji namontoval zpět začala svítit mlhová světla. Žádné dráty jsem nerozpojoval. Když vyndám pojistku mlhovky zhasnou, ale když ji dám zpět tak zase svítí odpojil jsem vypinač na mlhovky a stále svítí. Blinkry, světla vše jinak funguje. Nejde mi to do hlavy proč při odpojení vypinače to pořád svítí. Prosím o pomoc čím to může být? Pozri na vypínač hmlových svetiel,či nieje zrada niekde tam.Asi si niečo zatlačil pri skladaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Skontroluj jestli nahodou nemas slepene rele mlhovek, byla by to sice nahoda ale stat se to muze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancosinek Vloženo 7. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Tak v pohodě už to funguje, rozdělal jsem celou palubovku a nevím čím to bylo ale už to fakčí. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.