volfik2 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 :help:Mám dotaz mám autorádio symphony a nevím jestli na něm jde zapnout funkce AF ( alternativní frekvence )Neboli automatické přelaďování stanice na silnější frekvenci např impuls mě na starém renaulťáckem rádiu hrál přes celou republiku. Nebo jestli je nějaké origo škoda rádio které tuto funkci má a jde spárovat s multifunkčním volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Tato funkce u Symphony funguje automaticky... vizi návod.. https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Octavia_Tour/do_06-2009/Radio/A4_OctaviaTour_SymphonyTape_CarRadio.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfik2 Vloženo 8. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Tak mám asi slabší příjem než na renaultu protože ve stejných úsecich kde na rencku mě to hrálo čistě tak na symphony to chrastí až úplně vypadáva skusím se podívat na anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.