Publikováno Květen 9, 201015 r Ahoj všichni,potřebuju radu, poslední 3 dny mám problém ze zadnim parkovacím systémem, když zařadim zpátečku, ozve se dlouhý ton, který neni normální a nesignalizuje to couvání , ani na radiu se to neukáže a někdy to zas jde normálně,a pak to zas třeba neudělá vůbec zvuk,když dám zpátečku. Nevíte co je špatně?
Květen 9, 201015 r muzes mit nekde zkrat na dratech, neco podobneho se mi stalo.... nebo mohla dostat nejakou ranu elektronika, treba do blesku - taky jsem to uz videl... zkus to napichnout na vag co ti to napise, pak budes chytrejsi
Květen 9, 201015 r něco podobného my čidla dělala v zimním období zřejmě je jedno čidlo vadné a nebo je porucha na drátech co k čidlům vedou
Květen 9, 201015 r Autor No jestli to bude ještě zlobit tak zajedu do Porsche,at mi na to kouknou,ale snad to nebude nic závažnýho, díky za odpovědi chlapi
Leden 7, 201411 r Ahoj všichni,potřebuju radu, poslední 3 dny mám problém ze zadnim parkovacím systémem, když zařadim zpátečku, ozve se dlouhý ton, který neni normální a nesignalizuje to couvání , ani na radiu se to neukáže a někdy to zas jde normálně,a pak to zas třeba neudělá vůbec zvuk,když dám zpátečku. Nevíte co je špatně? Ahoj, mam stejnou zavadu s park. systémem. Můžeš mě prosím napsat zda jsi to vyřešil a příčinu poruchy. Dík Yarin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.