Publikováno Květen 19, 200619 r Viem, že už tu okolo tejto veci boli debaty. Mam Octu r.00 a chcem vymenit sklenene kryty pred.svetiel za cire plastove. Nebudu potom problemy so svietivosťou??
Květen 19, 200619 r Autor To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu? Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč
Květen 19, 200619 r To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu?Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč to už se tu taky psalo svítí to blbě sám sem to měl než jsem si pořídil LaK
Květen 19, 200619 r Jeden člověk se už napálil a koupil si je tady najdeš odstrašující fotky jak to příšerně svítí http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...tlafaselift.htm
Květen 20, 200619 r To byl právě Hensel hele Jiřino já tam měl skla a ne ty plasty a hlavně tu o tom píšu viz výše
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.