Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 Viem, že už tu okolo tejto veci boli debaty. Mam Octu r.00 a chcem vymenit sklenene kryty pred.svetiel za cire plastove. Nebudu potom problemy so svietivosťou?? Citovat
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 řeší se to tady : čirá světla bez faceliftu hej někdo to tu lockněte Citovat
Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Autor Vloženo 19. Květen 2006 To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu? Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč Citovat
Hensel Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 To som čítal ale mne ide o to či sa nezhorši svietivost. Tie pôvodne sklenne maju svoju lamavost svetla a tieto čire nie. Netreba meniť aj parabolu?Tie čire sklá sa u nas daju zohnat za 1000Kč to už se tu taky psalo svítí to blbě sám sem to měl než jsem si pořídil LaK Citovat
Fredy Vloženo 19. Květen 2006 Autor Vloženo 19. Květen 2006 Dik! A za kolko sa daju zohnat LaK?? Citovat
zabiak Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 Jeden člověk se už napálil a koupil si je tady najdeš odstrašující fotky jak to příšerně svítí http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...tlafaselift.htm Citovat
Hensel Vloženo 20. Květen 2006 Vloženo 20. Květen 2006 To byl právě Hensel hele Jiřino já tam měl skla a ne ty plasty a hlavně tu o tom píšu viz výše Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.