Radek Obadal Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 jak vyhodím klimakompresor když je napojený na řemen??? , vyndávám klimatizaci ale jako komplet,jde to nějak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Proč to chceš vyhodit?Pokud máš na mysli že klimu úplně odstraníš. Je toho mnoho co stím souvisí a je potřeba vyměnit.Nevím jestli pak seženeš správně dlouhej řemen pokud to vůbec jde. Co s tou klimou máš? Jinak já bych to tam nechal jak to je,nic tím nepokazíš.Jinak mě klima nešla nejaký čas a jak si na ní jednou zvykneš a pak ti nejde tak je to nesnesitelný.Raděj bych ji opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Proč to chceš vyhodit?Pokud máš na mysli že klimu úplně odstraníš. Je toho mnoho co stím souvisí a je potřeba vyměnit.Nevím jestli pak seženeš správně dlouhej řemen pokud to vůbec jde. Co s tou klimou máš? Jinak já bych to tam nechal jak to je,nic tím nepokazíš.Jinak mě klima nešla nejaký čas a jak si na ní jednou zvykneš a pak ti nejde tak je to nesnesitelný.Raděj bych ji opravil. Taky by me zajimalo proc ho vyhodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 viděl někdo v závodním autě klimatizaci?? to je ten duvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 (editace) No alespoň se nebudeš potit! :smich: Jedině se mrknout k někomu kdo má stejnou motorizaci bez klimy jak to tam vypadá. Editováno: 9. Květen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.