thomas136 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) Dovolila jsem se přihlásit pod manželovím nickem a chtěla bych Vás kluci (ale i holky) poprosit, jestli někdo nescháníte (nebo nevíte o někom, kdo by scháněl) slušnou a pracovitou sílu do zaměstnání. Z důvodu restrukturizace společnosti, jsem přišla o místo a spolehat na ÚP FAKT NECHCI. Životopis případně zašlu na mail. Jen náznak.. -mam stř. školské vzdělání -umím slovensky, anglicky (částečně) -mám zkušenosti s administrativou a vedením kolektivu lidí -vlastním ř.p.sk.B (jezdím denně) Děkuji za pomoc ANDREA Tomasek136@atlas.cz Editováno: 11. Květen 2010, autor: thomas136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Hm, fakt nic ve zlým, ale nevím, nakolik zapůsobíš na potencionálního zaměstnavatele hrubkou hned v prvním slově. V době, kdy na každý inzerát přijde do pár dnů několik desítek životopisů rozhoduje každá blbost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.