thomas136 Vloženo 11. Květen 2010 Vloženo 11. Květen 2010 (editace) Dovolila jsem se přihlásit pod manželovím nickem a chtěla bych Vás kluci (ale i holky) poprosit, jestli někdo nescháníte (nebo nevíte o někom, kdo by scháněl) slušnou a pracovitou sílu do zaměstnání. Z důvodu restrukturizace společnosti, jsem přišla o místo a spolehat na ÚP FAKT NECHCI. Životopis případně zašlu na mail. Jen náznak.. -mam stř. školské vzdělání -umím slovensky, anglicky (částečně) -mám zkušenosti s administrativou a vedením kolektivu lidí -vlastním ř.p.sk.B (jezdím denně) Děkuji za pomoc ANDREA Tomasek136@atlas.cz Editováno: 11. Květen 2010, autor: thomas136 Citovat
Tesna Vloženo 12. Květen 2010 Vloženo 12. Květen 2010 Hm, fakt nic ve zlým, ale nevím, nakolik zapůsobíš na potencionálního zaměstnavatele hrubkou hned v prvním slově. V době, kdy na každý inzerát přijde do pár dnů několik desítek životopisů rozhoduje každá blbost ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.