Marklar Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Vypustil jsem olej vysruboval olejovy filtr (po dlouhem boji) ,potom nasruboval novy. zadelal vypousteci sroub oleje. Dal jsem si trychtyr a nalil novy olej. Jdu se umyt dojdu zpet a zjistim ze pod autem kape olej a zjistil jsem ze kape prez vzduchovy filtr. mohl by mi nekdo poradit kde jsem udelal chybu a co ted s tim? nastartovat jsem se neodvazil. Auto jsem pmel lehce z kopecka muze to byt tim? Vsem dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Bylo by fajn napsat co je to za auto. Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Sorry je to octavia 1 rok 99 benzin 1,6 74kw Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.