SpiderM Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ahoj najednou mi na me octavce rok 2000 prestali svitit budiky a vsechno kolem i ovladace na okna a tak pojistky sem prekontroloval na dvakrat a uz si nevim rady bude nekdo vedet? Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 poistky si premeraj. nestaci vizualna kontorla. uz som to tu pisal ze vizualne vyzeraju ok ale prud cez ne netecie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 zkontrolovat zesilovac na regulaci osvetleni je to krabicka dole u relatek 3. z leva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 pokud máš regulátor osvitu integrovaný v ovl. světel, tak bude s největší pravděpodobností chyba tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabourek.j Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Zdravím, mohl by mi také někdo pomoci? Celý týden jsem měl rozdělaný komplet interiér kromě palubky a stropnice, protože jsem čistil celý interiér. Dneska jsem jel v noci a divil jsem se proč mi svítí na minimum budíky, i osvětlení teploty, okna atd. Zkoušel jsem tlačítko na osvětlení budíků, ale nefunguje. Nevíte, kde by mohla být chyba? S elektroinstalací jsem nedělal vůbec nic. Na budíky se musím opravdu pořádně podívat abych něco z nich vyčetl. Díky za rady Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.