KarlosTDi Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 - zajímá a jsem přesvědčen že nejen mě - "napsal bych" bylo asi myšleno vmé osobě jako abych si mu napsal co? zkusím - moc nadějí tomu ale nedávám, sice jsem taky někde četl že jdou km vyčíst z ABS ale to možná tak u Mercedesů, VW to asi nemá. Pročítal jsem celou DP ohledně VAGu a nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 bylo to myšleno v tvé osobě, myslím, že to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 tak učiním spekulacím konec poptal jsem Vašu, Rolbaře a Cosbyhoa závěr je tento - reálné km vyčíst nejdou - ŘJ airbagů a ABS si ukládá tzv. motohodiny, čili dobu zapnutého zapalování přepočet na reálné km jedině přes průměrnou rychlost která si vyčtete z křišťálové koule - některé ŘJ motoru u Dieselů (nevím které) km prozradí - normálním kabelem nezjititelné vůbec nic, jde pouze SuperVAGem, VCDS, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 tak to je potom v řiti, doufal jsem, že si to ukládá naběhaný kilometry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.