Kiniš Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Zdravím, (Octavia 1.9Tdi 66kw, r.2003) mám problém s únikající kapalinou z posilovače řízení. Olej uniká kolem ochranné manženy pravé řídící tyče. V servisu mně řekli, že se dá koupit pouze celé řízení, což dosahuje částky cca 20000,- a to se mně zdá zbytečně moc, kvůli nějakému těsnění. Nemáte někdo zkušenosti, co se musí vše vyměnit? Jde vyměnit jenom těsnění? A jaké? Děkuji za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Kup tohle vyměň a máš klid.Nikdo ti řízení neopraví neveme si na sebe takovou zodpovědnost,mění se komplet celé. http://www.cc-autodi...CTAVIA&items=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 No toho jsem se právě bál, že do toho budu muset vrazit tolik peněz. Ale asi není jiné východisko. Taky jsem ale četl o kapalině - utěsňovači posilovače řízení. Tak vyzkouším prvně asi to. http://www.olejshop.cz/aditiva/p/gold-eagle-power-steering-stop-leak-prisada-pro-utesneni-posilovace-rizeni-355-ml/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Hele pokud to teče tak už je pozdě,a snažit se to utěsnit mi přijde jako zbytečný kup nový stojí 7tis.kč. nebo to je pro tebe moc drahý? Stejně i kdyby se ti to podařilo utěsnit tak to dlouho nevydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Přišel jsem na zajímavou věc. Že mně uniká kapalina jsem si všiml potom, co jsem měl auto zvedlý na špalkách. Co jsem to dal dólu na kola a dolil jsem kapalinu do serva, žádná kapalina neuniká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Utíká ti protože při zvednutí ti vytekla z manžety která byla naklopená a ted se pomalu zase plní a pak zase začne týct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Jenomže kapalina v nádržce neubývá. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Neteče moc jen prosakuje a v manžetě se hromadí a to asi delší dobu tak to pak v tý nádobce není poznat po jednom dni nebo týdnu.Poznáš to třeba za měsíc nebo půl roku. mam ted stejnej problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Taky mě to po nějaké dobře přestalo téct. Nádržku jsem doplnil cca. 3 x možná 4x ale problém zůstal stejně, byť byla nádržka plná, tak se sekal volant (tuhnul jako bez serva). No řízení není prdel, takže jsem ho nechal vyměnit za nové. Z 2hé ruky by to mohlo být podobné. Je to sice investice větší, ale mám zase klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.