Přejít na obsah

Tachometr

Steev

Doporučené příspěvky

Kluci,potřebuji poradit :

Při jízdě mi začala ručička tachometru váznout na 80 a pak poskakuje od 80 nahoru,tak že při 40 jedu 120.Když vypnu zapalování,tak ručička doskáče zpět na 0. Při rozjezdu jede normálně zase do 80 a už jede jen v rozmezí 80 - 160.

Měl li někdo z Vás takový problém.Poraďte co s tím. Dávali mi alarm,ale říkali,že se při tom budíky nevytahujou,tak nevím.

Čím to je -čím to je?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci,nebudete tomu věřit,ale už jsem to vyřešil. Lepil jsem na budíky chrom.rámečky od Milotecu a ten z tachometru se uvolnil a sjel o kousek níž a ta ručička o to vadila a drhla. tak jsem to znovu rozdělal a znovu přilepil.Je po závadě. Jak taková stupidní závada dokáže natrápit.

Díky za příspěvky

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Zkoušel jsi hledat na fóru případně přes google?

Na konkurenčním fóru je to krásně popsáno i s obrázky...

Musíš sundat plastík kolem budíků - je pod krytkama přišroubován nahoru do kapličky dvěma šroubky a potom ho musíš dole jakoby zatlačit směrem dolů a k sobě.

Pro lepší přístup a přesnější práci doporučuju vytáhnout budíky úplně ven. Drží na dvou šroubech po stranách v horní polovině. Ve spodní jsou nacvaknuty. Potom odpojíš konektor(y) (NERVI JE - mají pojistku, kterou musíš nejdřív odjistit) a budíky vyjmeš.

Potom stačí vytlačit průhledné plexi a nalepit kroužky. Doporučuju dělat to někde co nejdál od prachu.

Odkaz ke komentáři

Ta pojistka je v podobě takové fialové páčky a když ji odjistíš a překlopíš, tak Ti ten konektor krásně vytáhne z přístrojovky.

Ale to není to co jsem chtěl k této věci opravdu napsat.

Za nic na světě nezapínej zapalování pokud budeš mít odpojené budíky!

Budíky jsou spárované s ŘJ motoru a když bys to udělal, pak se zablokuje imobilizér a nenastartuješ pak.

...Doporučuju dělat to někde co nejdál od prachu.

V koupelně a pusť při tom sprchu.

Ale pod sprchou to nedělej :p .

V koupelně je totiž obecně nejmíň prachu a sprcha ještě nějaký případný stáhne sebou.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...