Publikováno Květen 20, 200619 r Mám problém, na mé Octavii TDi 81kW, najeto 160000km, při projetí pravým zadním kolem dírou, mi celý zadek odskočí malinko doboku. Hned mě napadlo, že mám po zimě zkřivenou nápravu, ale na geometrii mi to vyvrátili. Potom jsem nechal zkontrolovat tlumiče, taky v pohodě. Vůbec nevím, co by tam mohlo být. Nemůže to být třeba unavená pružina? Prosím poraďte.
Květen 20, 200619 r Autor je tam pevná osa a ta hold skáče.pokud ted nemáš vybitý silemblok Díky za odpověď Cosby, jsem úplný laik, takže vůbec nevím jak to vyřešit. Silemblok to asi není, ten by podle mě mlátil nebo se pletu?
Květen 20, 200619 r Ty tlumice mas prvni? I kdyby test vysel dobre, tak pri 160000km dobry nebudou. Pocitoval sem podobny problemy a pri 189000 sem daval uz druhy tlumice (az predni byly jeste naprosto OK). Mam rad stabilni jizdu a u Octy seriovy tlumice jsou spis na komfort.
Květen 21, 200619 r Autor Tlumiče mám pořád původní, ve Škodovce mi řekli, že tlumiče se běžně mění v 200-250tkm. Myslíte, že by ten odskok mohl být tlumičema? Díky za odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.