Tvara Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Zdravím škodovkáře... Dostal se ke mě motor 1,3MPI z feldy a jde do jiného auta... 1) Nevím jak přesně propojit řídící jednotku a spínací skříňku. Nastahoval jsem si hromadu manuálů, ale nikde jsem nanšel tohle konkrétní schema (všude buď spínací skříňka, nebo jednotka). Neměl by někdo schema prosím? 2) Jde podle čísla jednotky nějak zjistit, jestli má imobilizér? je to z bouraného auta a ke mě se dostal jenom motor (bez čísla ) s jednotkou... Pokud bych potom zjistil, že je s imobilizérem, jde nějak vyřadit? případně co by bylo potřeba? za Odpovědi předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 MPI má tutotvě imo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvara Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 MPI má tutotvě imo Oka... jak jde teda "odstranit"? něco tam připojit? někde v servisu nechat odblokovat jednotku? budu potřebovat jiný imobilizér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 To nebude take jednoduche. Kupil som dovezenu feldu mala iba jeden kluč tak som chcel dať v RJ vypnuť immo a pytali 5000.-sk tak som radšej objednal novy kluč asi za 1800. Ale možna najdeš človeka ktory ti dnes už urobi lacnejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.