Přejít na obsah

Ako dostať funkcie z OII FL fo FII FL


Diamant

Doporučené příspěvky

Hovorí sa, že FII po facelifte má rovnako riešenú elektroniku, ako OII a dokonca aj SII. Preto ma zaujíma, či niekto už neriešil doplnenie funkcií z OII/SII do svojej FII? Napríklad kontrolu prasknutých žiaroviek, bezkľúčový prístup, predné parksenzory, soundsystem, a pod...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Kontrola žárovek opravdu přibyla do standardu, kupodivu i do těch nejlacinějších verzí. Je ale otázka, co všechno a jakým způsobem to kontroluje. Zřejmě to nebude o dalších drátech. Na domácí FI Elegance MR2006 je tak jako u ostatních elegancí první generace kontrola, ale když se porouchal brzdovej spínač (a tím pádem nesvítila brzdová světla vůbec), tak se to zjistilo asi po týdnu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z ETKY nič nevypozeráš. Okrem prvého trojčíslia sú ostatné čísla rovnaké u FII FL aj OII FL. A samozrejme posledné písmená sú všakovaké. Ake ani jedna nie je úplne rovnaká. Takže takto som tú otázku nemyslel. Ak by čo i len jedna BCM bola rovnaká, tak je to jasné. Ale ja sa pýtam len preto, čo to niekto neskúšal? Kamoš totiž tvrdí, že vraj FII FL už má rovnakú elektriku ako OII FL. Tak či to je pravda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

To, že má BCM vo FII len 2 konektory a u OII/SII 3 viem. Dosť vecí by išlo prepojiť aj do novej trojkonektorovej BCM, ale horšie by to bolo s ostatnými komponentami. RJ v dverách sú napojené cez LIN na BSG a nie ako u OII na CAN. Netuším, či by išlo tie RJ vrátane motorov prehodiť zo SII.

Myslím, že RJ parksenzorov a BT HF by išli použiť pôvodné.

Editováno: , autor: Diamant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...