xmen201 Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Poradí někdo slušný autorizák v Praze a okolí kde mne neoškubou za neexistující opravy? Předem moc díky! Budu mít první škodovku Karoqa fungl nový a dost mne to děsí, po tom co tady všude čtu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Pár let zpátky jsem jezdil se starou Fabií na Podbabu. Byl jsem tam s deset let starou HTP (navíc v sociální výbavě) docela za exota, ale byli úplně v pohodě, všechny závady vyřešili napoprvé a i cenově to bylo přijatelné... Jednou mi dokonce ve čtvrtek odpoledne prasknul vlnovec na výfuku, těsně před zavíračkou jsem tam volal, ještě mi objednali na druhý den díl a na ráno příjem do servisu a odpoledne už jsem měl auto hotové, abychom mohli odjet na víkend... Za mě super, kdybychom se neodstěhovali z Prahy, jezdil bych tam asi dodnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 AutoZitka - sice dal, ale levnejsi,… a pred covidem mel moznost byt clovek primo u auta pri provadeni servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.