martin rce Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Zdravím všechny škodováky, jsem tady nový, tak snad mi někdo poradí. Existuje způsob, jak seřídit ostřikovače př. skla u Fabie I Classic,r.v.2002? Pokud ano, poraďte mi prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Obávám se, že nijak. Při správně nasazeném krytu vodního kanálu by měli fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 dají, strč do trysky jehlu a seřiď si je podle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 podla mna nedaju, menia sa za nove, aspon tie so robia hmlu tie sa nenastavuju. neviem ci niekedy boli predne nastavovacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Ked mi špatne strieka tak to dam na dva dni do octu a potom komresorom velkym tlakom prefuknem.Občas vyleti taky kusok plastu ale da a to nasadiť spať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 no ten kusok plastu je ta tryska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.