ghostrider Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Zdravim, mam takovy problem, koupil jsem radio Skoda Symphony udajne ze Supa 03 - 04 do kokty r.v.99 face palubka po pripojeni vse hraje atd. Vypinani a zapinani na klic funguje. Ale osvetleni za boha nejde. Pricemz kdyz otocim klickem tak se radio na dve vteriny rozsviti a pak zhasne, pote zacne hrat. Napada mne vicero variat a tak se radsi zeptam: 1 varianta: Radio jede jen na autech s CAN-BUS datovou sbernici, cili mam smolika a osvetleni mi proste nepujde? 2 varianta: Kodovani radia pres VAG? Do radia se s VAGem neda dostat. 3 varianta: Vykaslat se na origo a koupit neorigo, coz se mi moc nechce kvuli designu a podsvetleni auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Jak se rika sam si sam, takze vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 (editace) Vzhledem, že toto téma tu bylo probírané tolikrát... stačilo chvíli pohledat... ... jinak volím variantu B Editováno: 28. Květen 2010, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.