rogerer Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 no presne tak...zajimalo by me jak by to bylo kdyby to byl leasing...tam by se to urcite zas nejak sloziteji odurocovalo a ja zil vzdy s domenim ze auto na uver je pro spotrebitele soukromou osobu vyhodnejsi nez leasing...nevim...kazdopadne poplatek skofinu mi prijde neprimereny a vse budu pravdepodobne dal resit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropec Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 ahoj, četl jsem zpětně co jsi tu psal, ale nevim jestli bylo dobrý sem psát v ten samý den, že to auto nemá žádný zabezpečení ještě před tím, než jsi se jel kouknout po okolí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Bráchovi když ukradli Roomstera, tak policie nebyla schopná si po měsíci zjistit IMEI telefonu kterej byl v autě schovanej. Auto ukradli v Liberci na Ještědu a tamní policie se na vše doslova vy...la. Policajti od nás toho dokázali zjistit a zařídit víc. Prostě když není vůle.... Ahoj, jen to tak čtu, tak se přidám. U vlakového přejezdu jeden řidič nedobrzdil a poškodil mi nárazník. Než jsem vylezl z auta, tak ten řidič č.u.ák už mezitím vycouval a snažil se otočit. Nechápal jsem, co dělá. Zapsal jsem si SPZ. Už se vám to stalo? Největší perlička je, že jsem přivolal policii (do 15min tam byla) a nahlásil barvu auta a poznávací značku. Nebyl jsem si jist jestli to byl Citroen nebo Renault, ale byl to "Francouz". Přivolaná policie mi řekla, že jim ta značka sedí na Renaulta té samé barvy. Za 3 týdny jsem dostal dopis, že záležitost byla "odložena, neboť orgán policie nezjistil do dnešního dne skutečnosti odůvodňující podezření, že přestupek spáchala určitá osoba". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 no snad bys nečekal když slyšíš toho jejich ministra že mají chytat jen ty korupčníky tak že budou mít čas hledat nějaký to ťuklý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sasa2002 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Tvého auta je mi líto. Ale myslím si, že když napíšeš reklamaci na jednání tak ti část poplatku odpustí. Napiš tam takové řeči, že jsi byl vždy spokojen se službama. A že tohle se ti nezdá fér... A až budeš kupovat další auto, budeš hledat jinde. Myslím si, že ti v rámci zachování dobrých vztahů půlku odpustí. Mám zkušenosti od jiné leasingovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 (editace) po 2,5 roku (od krádeže již 3 roky) jsem si zas zavzpomínal na smutnou událost...kde asi teď jezdí a kdo s ní jezdí :( auto stále v databázi hledaných http://aplikace.poli....aspx?id=200099 ...stejně už by ani nebylo moje a hlavně jsem objevil novou lásku v Alfa Romeo a tu zatím nikdo ze zlodějíků nechce (musím zaťukat) :-) Sasa2002 - nic neodpustili zkoušel jsem x odvolání a všechno...max čeho byly schopní bylo rozsplátkováni.... Editováno: 11. Červenec 2012, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seta Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 slušný, zkusil bych dát do dalšího vozu gps... Satelitní jsem měl v RSu o několik témat výše a stejně to nepohohlo. Když to auto chtějí, tak jej asi dostanou. Alespoň na to některé pojišťovny davají slevu. Tak do příštího auta přijde Sherlog (ten je rádiovej) a tajný vypínač. Případně zámek volantu, GSM alarm a rotvajlera (velkýho a zubatýho). Hodně štěstí. S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Já se tomu nedivím je to napsané ve smlouvě, že tam je % část, kterou ti naúčtují, když to zaplatíš dřív, takže čím dřív a vyšší částku, tím vyšší je "pokuta" za splacení vozu dříve. Bohužel u nás je to strašný, na Sherlogu jsem četl, že přes policii se najde pouze 13% aut, které jdou odcizené a proč? Protože jim to trvá takovou dobu, než se auto vůbec dostane do databáze, takže pokud tam nemáte vyhledávací systém, který se nedá odrušit, tak auto už je dávno někde rozebrané nebo za hranicema, kam pravomoc policie ČR nesahá, takže se můžete v 87% s autem určitě rozloučit, že bude kompletní .. v těch 13% ho najdou rozebrané, nabourané, zapálené apod., takže v podstatě 100% jistota, že své auto už nikdy neuvidíte a buď rád, že ti pojišťovna dala takovou částku, kolegovi takhle ukradli Fabii, kteoru měl 14 dní a nebyla ještě ani pojištěná a přihlašená, jezdila na zelených značkách, je tomu 2 roky zpět a platí ho do dnes Já zatím musím zaťukat, že se mi auta za 4 roky nikdo ani nedotkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.