tdikarlos Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Mě to dělá taky,jak před tak po čipu,bylo mi řečeno,že ten motor pod táčím,že pd se musí točit,není to jako klasický tdi. Jj, zatím to neřeším-budu jezdit dál a kdyby se to zhoršovalo, tak bych potom řešil výměnu setrváku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 No tak to jsem zvědav,jak dopadneš.Já se s tím taky budu zaměstnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Dám všdět jestli se to zhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Tak jsem nechal zaslepit egr a upravit řj a trochu se to zlepšilo.Nechám tomu čas, co to bude dělat. Prostě musím jezdit ve vyšších otáčkách a je to v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.