daniel.m Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ahojte, ma pls niekto k dispozicii parametre potrebne pre nastavenie geometrie prednej napravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samson Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 pockaj si do 1. jula a informacie o automobiloch ako su aj nadstavenia by mala byt pristupna pre vsetkych servisakov aj neznackovych teda pochopitelne.Ale neviem ako to este bude ale schvalila to EU tak uvidi sa ako to bude prebiehat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.m Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 dnes som bol v neautorizovanom servise, chlapik volal dodavatelovi softveru pre tu meraciu zostavu a ten mu potvrdil, ze parametre su identicke s parametrami pre Octaviu II 4x4. ak bude niekto chciet, mozem ich sem prepisat z protokolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Sedim pres 3 hodiny v servisu. Auto mi tahne do prava. Prahzuju kola. Udajne je geometrie v poradku. Ale protokol mi dat nechtej. Ja to reklamuju. Dela mi to od zacatku. Zacinam byt velmi nastvanej. Nejdriv mi to nechteli dat na zaruku. A ted mam pocit ze geometrii nedelali. Svadi to na silnice. Ale ono to tahne kdekoli do prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Prehozeni gum nepomohlo. Stale po pusteni volantu po chvilce tahne do prava. Neni to nic extremniho, ale na chodnik bych najel. Nevim zda to je normalni, kdyz mi rekli, ze hodnoty geometrie jsou ok. Gumy prevezeny a prehazeny. Jak vam to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Me to jezdi rovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Jazdi mi to rovno. Protokol su povinny vydat. V opacnom pripade navstivit iny autorizovany servis a zaplatit si geometriu naprav a s protokolom to riesit dalej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Je divny, ze technik co na tom delal to jel vzdy projet beze me. A semnou uz nejel. Ale kdyz jsem pred 14 dny to reklamoval, tak jel to projet prijmaci technik a videl co to dela. Je divny, teda me je divny, ze to zacne az po chvilce tak asi po 2 sec. Ale pak uz jedu uplne do kraje. A jinej autorizovanej servis? Mam s tim blby zkusenosti. Nechtej delat novy auta od jinyho prodejce. Maj tolik reci, i kdyz to nakonec musej udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Tak to asi vzlalo obrat. V servisu se toho ujmul jeden clovek a konzultoval to to se Skodovkou a ty mu schvalili provest geometrii na zaruku. Zajimavy je ze me jinej prijmaci technik nejdriv rikal, ze na zaruku ani nahodou a pak, ze geometrie je v poradku. No tak zitra tam jedu. Doufam, ze odjedu rovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Tak to asi vzlalo obrat. V servisu se toho ujmul jeden clovek a konzultoval to to se Skodovkou a ty mu schvalili provest geometrii na zaruku. Zajimavy je ze me jinej prijmaci technik nejdriv rikal, ze na zaruku ani nahodou a pak, ze geometrie je v poradku. No tak zitra tam jedu. Doufam, ze odjedu rovne. Evidentně jezdíš do špatnýho servisu,to jejich jednání je nepochopitelný (upírání protokolu,společná jízda při hledání problému). Mě ze Škodovky chodí pravidelně dotazník na spokojenost se servisem a ještě mi myslím jednou telefonovali a ptali se na totéž. Je to velmi podrobné.Tohle kdyby udělali mě,tak ten jejich přístup hned reklamuji ve Škodovce a to by jsi viděl to čoro moro. Škodovka je rozhodně na přístup servisu k zákazníkům citlivá i když jsou tam v tom vztahu servis-automobilka chyby i z její strany-občas se to dovím od nějakého kolegy,co měl problém s autem ze Škody,servis se snažil a oni reagovali dost divně. Výběr servisu je mimořádně důležitá věc a často se jí nevěnuje pozornost už při tom, kde koupit auto. Pak si na to ale každý vzpomene. Když si představím,jak řeším tuto závadu v mém servisu,tak to co ti udělali na závěr by mi udělali oni hned. Tím jsem si jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.