Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokousim se na netu uz treti den dohledat original radici paku do superba ,mam elegance takze je to ta se drevem .Nevite kde by se dala koupit mam totalne oloupany cislice tak bych chtel vymenit pripadne jestli lze pouzit i treba z oktavky RS apod ?

Vloženo

jelikož byla i mala prasklinka ve dreve a nova rukojeť stoji 2500,- nechal jsem to strinout do plnice a titan metalizu, mam stejne i madla u dveri tak to doufam i docela ladi . Co myslite ?

foceno telefonem tak sorry za kvalitu

post-43198-1275058248,711_thumb.jpg

Vloženo

ta cerna radicka ktera se davala do vybavy comfort ma taky ten chromovej plisek , na tu sem se ptal ta stoji 750 ale nechci aby ten plisek byl taky cernej

Vloženo

jelikož byla i mala prasklinka ve dreve a nova rukojeť stoji 2500,- nechal jsem to strinout do plnice a titan metalizu, mam stejne i madla u dveri tak to doufam i docela ladi . Co myslite ?

foceno telefonem tak sorry za kvalitu

Taky jsem tam měl prasklinu ale nějak jsem se při tom lakování rozvášnil :Dpost-47867-1275679177,1244_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...