Publikováno Květen 24, 201015 r zdravím Vás chcel by som Vás poprosiť o radu mám Octaviu 1,9 TDI 77 kW, najazdené cca 15tis. km v záruke pri naštartovaní, vypnutí motora a počas jazdy pri malých rýchlostiach, keď stlačím plyn alebo spojku ozve sa z motorového priestoru písknutie pri väčších rýchlostiach sa to stratí písknutie trvá krátko a keď som sa na to pýtal v servise tak mi predbežne povedali, že by to mohlo byť zariadenie ktoré "vyrába" podtlak pre turbo, ale pokiaľ nie je strata na výkone že nič nehrozí pravda je, že naozaj auto ide a akceleruje ako má jediným problémom je to písknutie (hvízdnutie) prosím Vás poradte mi čo to môže byť a ako to vyriešiť veľká vďaka
Květen 24, 201015 r Při přidání plynu bych to písknutí chápal, jak píšeš, může to být spojený s turbem - dělají to všechny turba, když zatlačí, ale s tou spojkou...no nevím. Ještě bych se někde poradil a eventuelně reklamoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.