Přejít na obsah

bezpecnostni sroub

rene78

Doporučené příspěvky

Dobry den!mam takovy problem rozbil se mi adapter na bezpecnostni srouby jsou podobne temto McGard. Mam je primo ze skodovky pojistne srouby,ale cislo toho adapteru tam neni jen oznaceni pismenem ,,E".objednal sem si na netu podobne(myslel sem,ze jsou stejne,ale bohuzel tam je pismeno ,,X".Prikladam foto sroubu i adapteru. Muzete mi prosim nejak pomoci,jsem totiz zoufaly mam jet za mesic na dovolenou a nemam odvahu jet daleko,kdyz nemohu dat libovolne kolo z auta dolu.

post-49542-1274723091,8866_thumb.jpg

post-49542-1274723138,1542_thumb.jpg

post-49542-1274723204,5393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skodovka ma univerzalni sady, a s tema ti to najdou a pripadne povoli, resil jsem neco podobneho minuly tyden... ;)

akorat ti k tomu nemuzou prodat novy orech, ale muzou ti ho prodat pokud koupis aspon jeden sroub novej...

Diky ti za radu! Dnes sem o tom premyslel a jdu do havexu v ML.Boleslavi

Odkaz ke komentáři

Jen dotaz taky ke sroubum kdo vi tak snad poradi. Koupil jsem tuto sadu na aukru jako "original" srouby skoda. Ztratil jsem orisek a kdyz jsem zajel do skodovky tak mi rekli ze to original neni! Mimochodem jsem byl ve 4 servisech v Praze a ve vsech mi to tvrdili. Nevite nekdo zda jsou original nebo ne? Na sroubu je pismeni "A". Diky

post-34104-1274968122,5014_thumb.jpg

post-34104-1274967983,3111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen dotaz taky ke sroubum kdo vi tak snad poradi. Koupil jsem tuto sadu na aukru jako "original" srouby skoda. Ztratil jsem orisek a kdyz jsem zajel do skodovky tak mi rekli ze to original neni! Mimochodem jsem byl ve 4 servisech v Praze a ve vsech mi to tvrdili. Nevite nekdo zda jsou original nebo ne? Na sroubu je pismeni "A". Diky

post-34104-1274968122,5014_thumb.jpg

post-34104-1274967983,3111_thumb.jpg

Mam hodne podobne!To nebude original skoda,ja mam ten samej problem,ale ja je mel prineseny primo z montaze octavie a v havexu v ML.Boleslavi a Brodcich okr.M.BOL.servisu rekli,ze to neni skoda.ale pokud je nemas namontovany tak radeji kup jiny s vnitrnim tisichranem (drazky)bud sou na husto vedle sebe nebo treba jen ctyri za sebou.ja je mam na aute a mam rozbity adapter.sou na to pripravky ktere mel v tom malem servisu jak sem psal jsou to vytahovaky sroubu a matic.na teto strance to najdes kdyby neco!

http://beta-trevi.wbs.cz/Vybaveni-pro-pneuservis.html?razeni=3

post-49542-1274968988,8128_thumb.jpg

post-49542-1274969005,3663_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky ze uz je nikde jinde nekoupim. Jen jsem predtim na starsich autech nikdy bazpecaky nemel az ted na Fabce a tak sem proste blbec chtel usetrit a takto to dopadlo. No asi proste budu muset shanet tu stejnou sadu a povolit to orechem co v ni bude. Pak tu sadu prodat nebo zahodit do kose a jet koupit do skodovky originaly :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Jednoduché, koupit originální a máte jistotu že v servise Škoda vám ty šrouby vytáhnou i po ztrátě popřípadě vám s jedním šroubem objednají i nový nástavec, ty květinky v Ově prodává každý druhý polák na burze. Jen malá zkušenost po koupi Octavie bohužel v kufru ten nastavec nebyl, tak jsem vyrazil do Ovy pro nový, cestou jsem měl RT Torax, jak slavný to salon na pi.., týpek znuděně vyšel ven a zkusil 5 nástavců, pak mi řekl pane já vám bohužel nepomůžu:-D Co by jste mu na to řekli? RT Torax! Skočil jsem do servisu Automotor v Čavisově a tam byla uplná změna, nástavec nejenže mi pujčili ale hned mi objednali nový se šroubem. Takže s takovým problémem nejezdit do Toraxu nikdy!:-D A ještě k tomu mám bezpečáky rovnou na každém kole dva a navíc různé abych přístě neměl málo problémů:-D

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
RT Torax! Skočil jsem do servisu Automotor v Čavisově a tam byla uplná změna, nástavec nejenže mi pujčili ale hned mi objednali nový se šroubem. Takže s takovým problémem nejezdit do Toraxu nikdy!

Do RT Torax už nemá cenu jezdit, protože Ivoš, co měl pobočku v Zábřehu (v tom sjezdu na Rudnou) na povel právě z tama utek'. A že neuhodneš kam?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...