Květen 30, 200619 r Ahoj, nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se... mám volant nakřivo doleva a chtěl jsem se pozeptat, jak ho narovnat??? poradí mi někdo??? Do servisu se mi s tim moc nechce. Jo a mám tam airbag...... díky
Květen 30, 200619 r Ahoj, nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se... mám volant nakřivo doleva a chtěl jsem se pozeptat, jak ho narovnat??? poradí mi někdo??? Do servisu se mi s tim moc nechce. Jo a mám tam airbag...... díky Tak mas 2 moznosti.Bud s tym zajst na geometriu a nechat si to vycentrovat alebo odpoj baterku ,vyber AB avycentruj si volant sam
Květen 30, 200619 r a třetí možnost je pořádně si projít fórum - zjistil bys, že se to tu řešilo.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9088
Květen 30, 200619 r a třetí možnost je pořádně si projít fórum - zjistil bys, že se to tu řešilo.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9088 na geometrii jsem byl 2x a porad to samé, nechal jsem si i centrovat volant a výsledek je stejný. Bylo mi řečeno, že je to gumama, vyměnil jsem i ty a výsledek pořád stejný.... není možné, že by to bylo něčím jiným???? Geoška mě vyšla 2x na 1000 kč jinak díky za odkaz
Květen 30, 200619 r no s tou geoskou te asi okradili jestli jsi platil 2x po 1000 kc.... vyzkousej se podivat jestli je volant dobre usazen na hrideli......
Květen 30, 200619 r okradli??? to mi ani neřikej, páč bych byl asi nas.... kolik stojí geoška???? já nevim, asi to postavěj někam a nic s tim nedělaj a tvrděj mi, že to jinak nejde. že to rovně nepůjde..... už sem fakt zoufalej
Květen 30, 200619 r okradli??? to mi ani neřikej, páč bych byl asi nas.... kolik stojí geoška???? já nevim, asi to postavěj někam a nic s tim nedělaj a tvrděj mi, že to jinak nejde. že to rovně nepůjde..... už sem fakt zoufalej to jsi byl asi v nejakem autorizovanem servisu ze? ve vedlejsim tematu jsem to psal, jakakoliv autorizovana prodejna Barum.... laserova geometrie 580 kc mrkni na Barum a najdi si tobe nejvic vyhovujici misto a stav se tam....... http://www.barum.cz/main.php?pageid=25〈=3&service=4 Jinak nejdriv se mrkni na ten volant, jestli je spravne usazen, alespon budes vedet, jestli je spravne......
Květen 30, 200619 r Ok, toho jsem si všiml, že si to tam psal. jezdim jen do značkovejch servisu. asi je to špatně.... a jak se vlastně ten volant rozebírá????
Květen 30, 200619 r otocis si volant o 90°, vyndas klicek ze zapalovani (pozor ted se ozvou jini, ze mas i odpojit batreku, me je to jedno, ja baterku neodpojoval, pac je to zbytecny), ze spodu jsou takove 2 dirky, tam soupnes sroubovak a odjistis airbag pak je tam tisicihran, myslim M12, ale to ber s rezervou volant bez airbagu
Květen 30, 200619 r jejda, tak to nevim, jestli to zvládnu uuuuf Aby mi ten airbag nenafackoval!!!!! jestli vis o nekom, kdo to umi tak bez za nim, ja si vymenil volant sam a mel jsem pouze info, co jsem ti sdelil, nic na tom neni, ver mi........ staci klicek ven ze zapalovani a cajk
Květen 30, 200619 r ty jojo, zkusim to a budu se modlit jo a nemůžu nějak poškodit airbag???? při vyndavání????
Květen 30, 200619 r ty jojo, zkusim to a budu se modlit jo a nemůžu nějak poškodit airbag???? při vyndavání???? e-e zdravej respekt pred tim mej, ale rozhodne se toho neboj
Květen 30, 200619 r Bobíku, zapoměl jsi na přilbu ... tu preci hlasis ty, ja rikam, jak na to a ty mas poucit kazdeho kutila, aby si vzal helmu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.