Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj, nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se... mám volant nakřivo doleva a chtěl jsem se pozeptat, jak ho narovnat??? poradí mi někdo??? Do servisu se mi s tim moc nechce. Jo a mám tam airbag...... díky

Ahoj, nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se... mám volant nakřivo doleva a chtěl jsem se pozeptat, jak ho narovnat??? poradí mi někdo??? Do servisu se mi s tim moc nechce. Jo a mám tam airbag...... díky

Tak mas 2 moznosti.Bud s tym zajst na geometriu a nechat si to vycentrovat alebo odpoj baterku ,vyber AB avycentruj si volant sam ;)

a třetí možnost je pořádně si projít fórum - zjistil bys, že se to tu řešilo....

a třetí možnost je pořádně si projít fórum - zjistil bys, že se to tu řešilo....

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9088

na geometrii jsem byl 2x a porad to samé, nechal jsem si i centrovat volant a výsledek je stejný. Bylo mi řečeno, že je to gumama, vyměnil jsem i ty a výsledek pořád stejný.... není možné, že by to bylo něčím jiným???? Geoška mě vyšla 2x na 1000 kč jinak díky za odkaz

no s tou geoskou te asi okradili jestli jsi platil 2x po 1000 kc....

vyzkousej se podivat jestli je volant dobre usazen na hrideli......

okradli??? to mi ani neřikej, páč bych byl asi nas.... kolik stojí geoška???? já nevim, asi to postavěj někam a nic s tim nedělaj a tvrděj mi, že to jinak nejde. že to rovně nepůjde..... už sem fakt zoufalej

okradli??? to mi ani neřikej, páč bych byl asi nas....  kolik stojí geoška???? já nevim, asi to postavěj někam a nic s tim nedělaj a tvrděj mi, že to jinak nejde. že to rovně nepůjde..... už sem fakt zoufalej

to jsi byl asi v nejakem autorizovanem servisu ze?

ve vedlejsim tematu jsem to psal, jakakoliv autorizovana prodejna Barum....

laserova geometrie 580 kc mrkni na Barum a najdi si tobe nejvic vyhovujici misto a stav se tam.......

http://www.barum.cz/main.php?pageid=25〈=3&service=4

Jinak nejdriv se mrkni na ten volant, jestli je spravne usazen, alespon budes vedet, jestli je spravne...... ;)

Ok, toho jsem si všiml, že si to tam psal. jezdim jen do značkovejch servisu. :angry: asi je to špatně.... a jak se vlastně ten volant rozebírá???? :help:

otocis si volant o 90°, vyndas klicek ze zapalovani (pozor ted se ozvou jini, ze mas i odpojit batreku, me je to jedno, ja baterku neodpojoval, pac je to zbytecny),

ze spodu jsou takove 2 dirky, tam soupnes sroubovak a odjistis airbag pak je tam tisicihran, myslim M12, ale to ber s rezervou ;)

volant bez airbagu

post-6-1148987163.jpg

volant ze spodu, doury pro odjisteni airbagu (plochym sroubovakem)

post-6-1148987267.jpg

jejda, tak to nevim, jestli to zvládnu :o uuuuf Aby mi ten airbag nenafackoval!!!!!

jejda, tak to nevim, jestli to zvládnu :o uuuuf Aby mi ten airbag nenafackoval!!!!!

jestli vis o nekom, kdo to umi tak bez za nim, ja si vymenil volant sam a mel jsem pouze info, co jsem ti sdelil, nic na tom neni, ver mi........

staci klicek ven ze zapalovani a cajk ;)

ty jojo, zkusim to a budu se modlit jo a nemůžu nějak poškodit airbag???? při vyndavání????

ty jojo, zkusim to a budu se modlit jo a nemůžu nějak poškodit airbag???? při vyndavání????

e-e ;) zdravej respekt pred tim mej, ale rozhodne se toho neboj :)

:smich: Bobíku, zapoměl jsi na přilbu ... :smich::smich:
:smich: Bobíku, zapoměl jsi na přilbu ... :smich::smich:

tu preci hlasis ty, ja rikam, jak na to a ty mas poucit kazdeho kutila, aby si vzal helmu..... :smich::smich::smich:;)-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.