Hellraiser Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 (editace) Zdravím lidi. Mám (tedy přítelkyně má) problém. Má Octavii I (teď nevím přesně rok) 1.8T 4x4 ... a nedávno se vrátila po cca 200km jízdy a při téměř přijíždění k baráku jí začlo "cosi" bouchat jakoby od zadní nápravy ... tak jsem do toho sedl .. a jel přeparkovat (kvůli blokovému čištění) abych to i věděl co to cca dělá. A zde jsou mé dojmy: Z větší části to slyším od zadního pravého kola, když se zatáčí, jedno jestli vlevo nebo vpravo je "bouchání" silnější a navíc mě připadne i jakoby auto špatně brzdilo .. ale nevím jestli to spolu souvisí .. budu rád za každý tip či radu. Díky moc Edit:// Nadpis má být: Bouchání od zadní nápravy :-) ;-) Editováno: 28. Květen 2010, autor: Hellraiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Často klepou tyčky stabilizátoru(tyčky s kloubkama na obou stranách).Také se posunují spodní silembloky na tlumičích(oko tlumiče se posune k nápravě).Nebo taky můžou klepat pneumatiky a nebo ložisko kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellraiser Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Děkuji ... aspoň vím od čeho se odpíchnout ... a mohl bych poprosit o přibližnou cenovou relaci na opravu? ... nemám u škodovek moc přehled :-( děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.