Olin Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 No přeci Favocamion naloženo a vyrážím směr 11.sraz SKODAHOME.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepér Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Pokud se někdo plánujete zúčastnit srazu s dětmi, nabízím velmi zajímavou akci nedaleko (3 minuty autem). http://lvicata.cz/lesem-ke-hvezdam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Hm a mě se musí vždycky něco po.rat,takže nikam nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 kolik je aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Pocasi je krasny, neni az desne chladno a slunicko krasne sviti. V kempu je pohodicka a aut je tak kolem cca 60ti. Respektive ja prijel pred desatou a mam c. 50 a po me tam jeste dost aut najelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Mám pár fotek z dopoledne, foceno nic moc kompaktem: http://www.imagebam.com/gallery/32esqkey4n6g1frehru3po4h3mg1s09w/ Editováno: 9. Říjen 2010, autor: Zorg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Jsem si dovolil sdilet odkaz na svoje fotky. Fotky od Komara Oline diky, za pekne straveny den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Něco málo ode mě http://adamkafka.cz/blog-26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Tak jsem se byl mrknout Počasí výborný, auta krásny takže myslím že pěkný závěr sezony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 pár fotek taky ode mě: www.tuningpromotion.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 prikladam taky jednu z fotecek porizenych na sraze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 11.sraz SKODAHOME.cz V roce 2007 jsme se poprvé sešli v TrioCampu na okraji Prahy. V dalším roce jsme poprvé uspořádali i podzimní setkání, které letos již bylo jedenáctým srazem SKODAHOME.cz. Srazy pořádané týmem SKODAHOME.cz si postupně získavají na oblibě v celé škále vozů Škoda, což potvrzuje pestrost modelů této značky. Na 11.sraz SKODAHOME.cz přijelo více jak stovka škodovek a sestřiček z VW koncernu. K velké pohodě srazu přispělo i slunečné počasí, které účastníky provázelo již od pátku, kdy hlavně přijížděli skalní příznivci. Celý článek ZDE celá fotogalerie ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) Škoda, že není nějaké video z našeho večerního parkování ..... a pak z raního motání po kempu. Myslím, že nejdelší trasu měl jasně Libor .... jinak já jsem se srazem maximálně spokojen ... pátek byl prostě super a kdo nepřijel udělal velkou chybu, Editováno: 11. Říjen 2010, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Martine já mam zajímavé fotky....takové noční...tancující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 ježimarja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Karle nemam odvahu je sem dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 tak mi je prdni na mail :-) sem to opravdu radsi nedavej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 sraz byl dobrej, jen to sobotní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 taky sem se tam byl nachvíli mrknout a musim říct super sraz!!!! příště se snad zdržim dýl tyvoe na ty totky sem si vzpomněl včera večer když sem kámošovi líčil, že sme vlastně ani nevyváděli , to radši nedávej nikam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 ty vole ja si vzpomnel az kdyz to maca napsal :-) a to se celou dobu divim proc mi bylo tak blbe kdyz jsme byly docela strizlivý :-) a vono prd :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provocation Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 taky nejaky foto ode me http://www.seat-klub.cz/Content.aspx?id=1002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Já jsem se tý fotky jde je 6 x 1/2 radši neůčastnil ... ale nějakou normální z trsání na stole sem dát můžeš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 už to hrnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) něco také již u nás: http://www.tuningy.com/index.php?a=400 Editováno: 11. Říjen 2010, autor: ...moody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 No myslím že fotky dostatečně ukazují jak dobrá byla na srazu atmosféra a jak jsme měli trošku upito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.