tommann Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 čau kluci mám takovej dotaz..když jedu po městě padesátkou lehkej plyn trojka zařazena tak cítím jak mi auto slabě pocukává..není to nijak vyrazné ale přeci jenom to jde cítit.nevíte co by to mohlo bejt?jiank auto jede normálně má tah nekouří ae prostě tohle mě rozčiluje.jinak mám octu 1,9tdi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1104 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Zdarek,mam stejnou octu a taky stejny problem takze by me to taky zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommann Vloženo 5. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 tak snad někdo poradí :-) jsou ty zkušený škodováci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas83 Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 taky mi to dělalo na nižších otáčkách a byl to palivoví filtr. občas to cukalo dost nepravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.