Publikováno Květen 23, 200619 r dnes sem zapojil toto rádio.ale když sundám panel,tak ta security dioda nesvítí.má to svítit nebo nemá.nebo to mám nějak špatně zapojené.?
Květen 24, 200619 r Autor dioda už svítí,jak má.ale když vytáhnu klíček ze zapalování,tak zhasne.v poloze 0 ještě bliká.až když se vysune klíč ven,tak zhasne.nevíte čím to je???
Květen 24, 200619 r mne zase neblika vubec, mozna je to tim, ze to mam zapojeny na staly napeti, abych mohl hrat i bez klicku
Květen 24, 200619 r mne zase neblika vubec, mozna je to tim, ze to mam zapojeny na staly napeti, abych mohl hrat i bez klicku Přesně, většina autorádií reaguje na odpojení plus, ale jestli to máš na trvalo, tak to asi blikat nebude.
Květen 24, 200619 r mne zase neblika vubec, mozna je to tim, ze to mam zapojeny na staly napeti, abych mohl hrat i bez klicku Přesně, většina autorádií reaguje na odpojení plus, ale jestli to máš na trvalo, tak to asi blikat nebude. tak tak, mám stejný rádio a můžu potvrdit , navíc sem hodně bojoval se zapojením (na origo rádio bylo prakticky obráceně a musel sem přepojovat na svorkovnicích aby mi vše fungovalo jak má a hlavně rádio drželo signál), myslím že je tu na tohle téma někde v minulosti i diskuse...
Květen 24, 200619 r Taky jsem vyndaval origoš škoda radio z mé oct1 (2002). Zapojoval jsem tam Panasonica a neměl jsem s konektorama žádnej problém. Prostě jsem to jenom přecvakl a bylo to hotové. Hraje mi to a stanice to taky drží, i když vyndám klíče ze zapalování . Horší bylo zasunutí rádia do kaslíku, ale po odmontování přihrádky u spolujezdce a následném pohrání si s kabelama za radiem se to podařilo.
Květen 24, 200619 r Taky uvažuji o tomto modelu. Můžete mi někdo poradit, co potřebuji za kabel (pokud není v balení) pro propojení výstupu z MP3 přehrávače se standardním sluchátkovým 3,5 Jack Male konektorem do vstupu AUX? Předpokládám, že takový vstup to podporuje. Dík.
Květen 25, 200619 r Taky jsem vyndaval origoš škoda radio z mé oct1 (2002). Zapojoval jsem tam Panasonica a neměl jsem s konektorama žádnej problém. Prostě jsem to jenom přecvakl a bylo to hotové. Hraje mi to a stanice to taky drží, i když vyndám klíče ze zapalování . Horší bylo zasunutí rádia do kaslíku, ale po odmontování přihrádky u spolujezdce a následném pohrání si s kabelama za radiem se to podařilo. to jo, ale u clarionu (alespoň tohohle) to je kapku jinak - bohužel, docela jsem se napekloval než mi chodilo vše tak jak jsem chtěl
Květen 25, 200619 r Taky uvažuji o tomto modelu. Můžete mi někdo poradit, co potřebuji za kabel (pokud není v balení) pro propojení výstupu z MP3 přehrávače se standardním sluchátkovým 3,5 Jack Male konektorem do vstupu AUX? Předpokládám, že takový vstup to podporuje. Dík. tak můžu jen doporučit - hraje pěkně a navíc za ty peníze co se dá dneska sehnat (viděl jsem že kolem 5 000,-) tak to nemá chybu, pioneer nebo alpine jsou sice taky super, ale tady je jasný + cena , di do něj.... Jo a ten káblík stojí pár korun a dá se koupit v obchodech s elektro spojovacím materiálem (Praha - Francouzská proti soudu) nebo i v hifi potřebách atd.....
Květen 26, 200619 r Autor tak jsem prohodil ty dva dráty.trvalé a spínané plus a už to šlape jak má....
Květen 26, 200619 r tak jsem prohodil ty dva dráty.trvalé a spínané plus a už to šlape jak má.... tak tak -
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.