ragas122 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Na me fabii 1.9 tdi mě začal blbnout tachometr ručičku lítala nahoru dolů pak šel normálně a ted už nejde vůbec zkusil jsem vyměnit čidlo ryclosti ale nepomohlo nemate někdo nějakou radu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) tuhle švára připálil EPC a nešla mu pravá půlka panelu(rychlost,nafta,kilometry) co říkal,tak snad to dostala i pumpa Editováno: 8. Červen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 tuhle švára připálil EPC a nešla mu pravá půlka panelu(rychlost,nafta,kilometry) co říkal,tak snad to dostala i pumpa znamýmu to dělá na octávce, na forech jsem četl, že by to mohly být odpory na palubovce, že se dají přepájet mikropájkkou, ale musíš to umět, samozřejmě, že se taky mluvilo o čidle, ale to jsi vyloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 A nebylo by jednodušší s tím zajet do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 A nebylo by jednodušší s tím zajet do servisu? Taaak :-) servis objedna novy budiky za 10t a bude opraveno :-) Urcite se daj vymyslet levnejsi reseni, proto to sem pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.