jvees69 Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 jj, koupil jsem taky tu vartu silver 85Ah ... tak zzatím slouží dobře.. ještě aby ne jdyž je nová.. Trochu mě teď na autě děsí bouchání do volantu co jsem přezul na zimní.. ikdyž pravda, že to bouchalo i na letních... nevím :-( při vyšších rychlostech je to dost citelné a při brždění "asi každý zná" takový to cukání volantu... čím to je ? co je potřeba dát dokupy ? pomůže třeba geometrie ?? - pač ta nebyla dělaná asi hodně dlouho... taky když dám plnej rejd "volant naplno do jedné či druhé strany" a popojedu, tak se to auto chová vážně hrozně... to je normální ? jako by ujíždělo do boku.. asi je to nezvykem na velký auto, měl jsem fabii RS .. ta byla mnohem mrštnější.. No a další věc, když jsem jednoho dne řadil a rychle tam kopnul dvojku, najendou se to nějak podělalo a šly mi řadit jen stupně dopředu 1, 3, 5 ... tak jsem se podíval pod řadicí páku a zjistil, že je tam rozlomenej takovej plast co tam drží ty táhla řazení... nevíte, kde aa za kolik bych tuhle soustavu táhel sehnal ? viz foto... ? Díky mooc.. mějte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 (editace) nikdo neporadí ? ;-) jo abych se púokusil vyhledat další nuitnou pomoc se superbem.. PROBLÉM: auto mi v mrazu nebrzí, respektivě pak brzdí ale permanentně.. začne na mě svítit abs a asr a brzdí to furt.. stačí ale tuknout do pedálu a brzdit přestane, pak ale zas potřebuju brzdit, šlápnu na pedál a zas brzdí furt... znovu musim tuknout do pedálu aby brzdit přestalo.. a zároven pedál brzdy je při prvním sešlápnutí v pořádku, další sešlápnutí ale podstatmně tvrdší a jhe potřeba překonat velký odpor aby auto brzdilo.. údajně někde něco zamrzá.. kolem baterky mi prý zatekla voda k asi brzdovému válci a aněkde něco zamrzlo a dělá to problém posilovači brzdy... nemáte někdo zkušenost? co mám udělat abyhc swe toho neduhu zbavil ?? :-( :help: :help: Editováno: 16. Prosinec 2010, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 chtelo by to teplou garaz ... aby to rozmrzlo a vysusilo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 no, to by asi chtělo ... ale garáž néjní... se ani neodvážim to te´d v zimě mejt, pač byh tam akorát vodu ještě přilil.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cermik Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 nevim kam to zařadit: můj problém je že když mám v nádži něco pod půlkou a mín tak mi auto škubne jako kdyby to ztrácelo výkon dělá to jen když tomu naložím na dálnici při rychlostech okolo 140 a víc,ale když mám v nádrži nad půlkou tak ne. Jo a když mám nad rezervou třeba dojezdo 50-70km a naložim tomu tak mi to chícpne jako když dojde nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cermik Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 nikdo nic jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomisup Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Zdravim, mam 2.5 Tdi 114 Kw, Pred nejakou dobou jsem obcas zaslechl lehke mlaceni v leve casti motoru, jak kdyby tam nekne letala desetikoruna a ted kdyz jsem nastartoval, bylo bouchani hodne hlasite a zvuk jak traktor. Nevite nekdo co by to mohlo bejt. Prdem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Honza.cermik palivovy filter si vymenil?? v akom stave je palivova sustava ? nikde netecie nafta ?? spotreba je ok??? Diagnostika co hovori ? vstreky su ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tomi sup bud vydreta vacka alebo cerpadlo ...pripadne vstreky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No chlapci mam otazocku ak chcem skontrolovat vacky... musim dat dole viko hlavy .. je pod nim tesnenie ale chcem sa opytat musi sa davat nove tesnenie ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Nevim na kolik to těsnění vyjde kámo, ale dal bych si ho hned nove nebude drahe asi :-) mrkni po netu kolik stojí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Těsnění víka ventilů cca 370,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To honza.cermik: Tohle přesně mi dělala A6-ka (to samé jako SUP) - čerpadlo v nádrži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.