Luboššš Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravím. mám O1 81kw a pravdepodobne mi netesní turbo a profukuje olej do sání.Nic mene olej v motoru ale neubejvá.Pár lidí jsem se už ptal a mají stejnej problém a nikdo to neřeší.Je to tedy normální nebo jak rychle mám chvátat na opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazvec200 Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 (editace) Zdravím. mám O1 81kw a pravdepodobne mi netesní turbo a profukuje olej do sání.Nic mene olej v motoru ale neubejvá.Pár lidí jsem se už ptal a mají stejnej problém a nikdo to neřeší.Je to tedy normální nebo jak rychle mám chvátat na opravu? Ja by som na tvojom mieste ten olej z Intecoolera (tam sa najviac zvykne zhromazdovať) vylial lebo ked ti ten olej nasaje tak môze zniciť motor tým že sa sám vytočí do červenych otácok a budeš mať po motore . to sa tam casom nazbiera ked motor sem tam nevytocíš. a pravdepodobne to saje z vyparnika oleja co ide naspet do sania .Ak trepem opravte ma . Keby turbo netesnilo tak ten olej by pravdepodobne ubúdal. Editováno: 9. Červen 2010, autor: jazvec200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Olej je tam běžně, pokud nedojde k poškození ložisek turba, není důvod ho vylévat. Pořádné provětrání auta ničemu neublíží, ale jen pokud funguje vše jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.