Luboššš Vloženo 7. Červen 2010 Vloženo 7. Červen 2010 Zdravím. mám O1 81kw a pravdepodobne mi netesní turbo a profukuje olej do sání.Nic mene olej v motoru ale neubejvá.Pár lidí jsem se už ptal a mají stejnej problém a nikdo to neřeší.Je to tedy normální nebo jak rychle mám chvátat na opravu? Citovat
jazvec200 Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 (editace) Zdravím. mám O1 81kw a pravdepodobne mi netesní turbo a profukuje olej do sání.Nic mene olej v motoru ale neubejvá.Pár lidí jsem se už ptal a mají stejnej problém a nikdo to neřeší.Je to tedy normální nebo jak rychle mám chvátat na opravu? Ja by som na tvojom mieste ten olej z Intecoolera (tam sa najviac zvykne zhromazdovať) vylial lebo ked ti ten olej nasaje tak môze zniciť motor tým že sa sám vytočí do červenych otácok a budeš mať po motore . to sa tam casom nazbiera ked motor sem tam nevytocíš. a pravdepodobne to saje z vyparnika oleja co ide naspet do sania .Ak trepem opravte ma . Keby turbo netesnilo tak ten olej by pravdepodobne ubúdal. Editováno: 9. Červen 2010, autor: jazvec200 Citovat
Indi Vloženo 10. Červen 2010 Vloženo 10. Červen 2010 Olej je tam běžně, pokud nedojde k poškození ložisek turba, není důvod ho vylévat. Pořádné provětrání auta ničemu neublíží, ale jen pokud funguje vše jak má. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.