Golfino Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Daj si ten alarm zapojit autoelektrikarovi ktory sa tomu rozumie. No to byla rada nedevše. Tak ja si poradim sam. Nejsem zase takovy uchyl abych s každou blbosti letěl do servisu a platil nehorazne prachy za zapojeni. Budu to zapojovat jako darek a budu mit na to cca 2 hodiny tak chci být připraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badboy2 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Zdravím, montuju do Fabie I neoriginální centrál ovládaný pouze klíčem. Už to je nahozené ve dveřích, ale mám problém, kde napíchnout +. Mám vytáhnutou pojistkovku, ale vůbec se v tom nevyznám. Poraďte prosím, mám to rozdělané, tak jestli někdo odpoví co nejdřív, budu vděčný. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picky Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravim, potřeboval bych se zeptat za kolik se dá do fabie I sehanat centrální zamykání a kolik by staálo? Hlavně kdo to dělá v Praze? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 CENTRÁL S LUXUSNÍMI KOVOVÝMI DÁLKOVÝMI OVLÁDAČI (1064381089) - Aukro - Aukce OnLine Koukni na tento. Origo je strašně předražený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 v Praze třeba Rolbař místní člen , Škoda auto, autoelektrikář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 ahoj kluci,potřebuju poradit.Namontoval jsem si do Fabie centrální zamykání s DO.Dálkovým ovládáním se odemknou i zamknou všechny dveře ale když odemknu dveře klíčkem tak zůstanou ostatní dveře zamčené,přičemž by se měly odemknout taky.Může být někde něco špatně zapojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Zdravím.Nemáte někdo prosím originál návod pro originál centrál BFC400001 ? Třeba v PDF ? Díky za SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picky Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Dobrý den, chci se zeptat zda mi nekdo neporadí v mém problému. Koupil jsem fabii classic a myslel jsme že nemá centrální zamykání ale po rozebraní dveří jsme zjistil že tam motůrky jsou. Těd nevím zda jsou špatné pouze motůrky (případná vyměna za kus) nebo někde elektrika. také váham pokud bych chtěl dát dálkové ovládání tak jak se zapojuje elektrika z pojistkové skříne děkuji za reakce :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Pokud tam máš už moturky, tak stačí zjistit jakou tam máš komfortku, a stačí jenom nakodovat vystřelovací klíče, pokud by jsi je chtěl, pročti si tohle téma http://forum.skodahome.cz/topic/7146-alarmy-centraly-komfortky-okna-dotazy-diskuze/ už se to tady hodně probíralo stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Motůrky myslíš origo? Nebo dodělávané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maroW3 Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Ahojte, môžete mi povedať ako zistím pred tým ako kúpim centrálne zamykanie dverí, či pasuje na fabiu 1 r.v. 2000? Chcem kúpit toto zamykanie http://www.dx.com/p/car-central-door-locking-system-93327#.V6s7rWBkgdU ale neviem či to bude pasovať. je tam napísané " Model: VB-01 " tak možno podla toho by sa dalo povedať ci to je na fábiu? Ďakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maroW3 Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 A či to nebude problem nainstalovat, kedze na tom aute este nikdy nebolo centralne zamykanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Vloženo Čtvrtek v 19:34 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 19:34 Zdravím Vás, má někdo prosím zkušenost, jaký koupit centrál do jedničkové fabie? Díval jsem se na sadu od HTcar. Není i nějaká levnější na ovládání na klíč? Díky. Verze je classic, bez centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.